Partners - Personalfitclub.nl

Personal training

Heeft u interesse in personal training en wilt u weten wat de Personal Fit Club voor u kan betekenen? Neem dan contact op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactformulier

Partners

Personal Fit Club werkt samen met een aantal partners die we van harte aanbevelen.

Verder vind je nog een aantal tips voor interessante bedrijven in de regio’s waar we onze studio’s hebben.

 

Den Haag / Scheveningen

Diëtistenpraktijk NutriTherapie

Diëtistenpraktijk NutriTherapieDiëtiste Jewgenija van Alphen-Timofeeva is gespecialiseerd in voedingsadviezen gericht op sport, diabetes, voedselintolerantie en obesitas. Namens diëtistenpraktijk NutriTherapie verzorgt zij meerdere dagdelen per maand consulten in onze personal training studio in Den Haag. Samen met onze personal trainers stelt zij een persoonlijk voedingsplan op afgestemd op jouw leefsituatie voor een zo optimaal mogelijk functioneren van jouw lichaam.

Solbeach Scheveningen

Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach. Kom lekker loungen op het terras, zelf een visje roosteren op je houtskoolbarbecue of genieten van de kunsten van onze chef-kok. Zon, strand, de zilte zeewind en het geluid van de branding. Dat is het ideale decor voor een paar heerlijke uurtjes bij restaurant Solbeach in Scheveningen. We doen er alles aan om er voor jou en je familie, vrienden of collega’s een belevenis van te maken. In een ontspannen sfeer. Met goed en lekker eten. En met misschien wel de aardigste bediening van de hele Hollandse kust.

 

 

Voorburg

Antropos fysiotherapie – Fysiotherapie met diverse specialisaties

 

Zoetermeer

 

 

Nog meer tips over gezondheid, afvallen sport vind je hier.