Partners

Partners van Personal Fit Club

Diëtistenpraktijk NutriTherapie

Diëtiste Jewgenija van Alphen-Timofeeva is gespecialiseerd in voedingsadviezen gericht op sport, diabetes, voedselintolerantie en obesitas. Namens diëtistenpraktijk NutriTherapie verzorgt zij meerdere dagdelen per maand consulten in onze personal training studio in Den Haag. Samen met onze personal trainers stelt zij een persoonlijk voedingsplan op afgestemd op jouw leefsituatie voor een zo optimaal mogelijk functioneren van jouw lichaam.

Personal Fit Club partners Diëtistenpraktijk NutriTherapie

Solbeach Scheveningen

Maak van je bezoek aan het strand een echte belevenis bij Solbeach. Kom lekker loungen op het terras, zelf een visje roosteren op je houtskoolbarbecue of genieten van de kunsten van onze chef-kok. Zon, strand, de zilte zeewind en het geluid van de branding. Dat is het ideale decor voor een paar heerlijke uurtjes bij restaurant Solbeach in Scheveningen. We doen er alles aan om er voor jou en je familie, vrienden of collega’s een belevenis van te maken. In een ontspannen sfeer. Met goed en lekker eten. En met misschien wel de aardigste bediening van de hele Hollandse kust.

Personal Fit Club partners Solbeach Scheveningen

Anthropos Fysiotherapie

Herkent u dat gevoel van een pijntje hier en daar;
U heeft rust genomen maar de klachten nemen niet af;
Het idee dat u tijdens het sporten niet de volledige inspanning kan leveren die u graag zou willen;
Of een pijnlijke en/of stijve rug na een dag op kantoor.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Middels onze multidisciplinaire samenwerking wordt er voor u gekeken naar een therapeut op maat. Met behulp van een bewegingsanalyse wordt onderzocht welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Dit kan mogelijk betekenen dat u tijdens uw revalidatieproces meerdere therapeuten ziet.

Personal Fit Club partners Antropos fysiotherapie