Leon Kamstra

Personal trainer Leon Kamstra

Mijn naam is Leon Kamstra en van kleins af aan geniet ik al van beweging in verschillende sporten. Dit “genieten” breng ik graag over op andere mensen om in beweging te komen, in beweging te blijven, of om net die stap verder te kunnen zetten in de richting van een doel.

Vanaf 2006 is de fitness en gezondheidswereld de geweldige omgeving waarin ik werkzaam ben als groepsles instructeur, fitness instructeur, locatie manager, en personal trainer.

De afgelopen jaren is mijn voorkeur voor begeleiding zich steeds meer gaan specialiseren op personal training.

Eind 2009 besloot ik op de cruiseschepen “Independence of the Seas” van Royal Caribbean Cruise Lines en “MS Noordam” van Holland America Line te gaan werken als personal trainer. In deze periode ben ik niet alleen gegroeid als personal trainer maar ook als persoon.

In mijn personal training sessies ligt de aandacht op de kleine overwinningen zoals, net die herhaling meer kunnen terwijl jij denkt dat het niet meer gaat. Oefeningen kunnen uitvoeren waar je eerst moeite mee had. Die centimeter meer of minder op het meetlint. En na een aantal sessies samen kunnen genieten van het door jouw behaalde resultaat.

Ieder lichaam is anders, maar genieten van behaalde doelen doen we allemaal. Laten we samen voor die overwinningen gaan!

PersonalFitClub - Personal Trainer Leon Kamstra foto 2

Specialist in personal training in Den Haag

Opleidingen

 

  • Fit!Vak
  • NASM International Certified Personal Trainer

Werkervaring

 

  • Fitnesscoach, Back-up, Locatiemanager – High Five
  • Personal Trainer – Royal Caribbean Cruise Lines
  • Personal Trainer – Holland America Line
  • Personal Trainer – Personal Fit Club

Neem contact met ons op

Bekijk onze locatie in Den Haag Havenkwartier

Personal Fit Club - training studio Den Haag klein