Personal Training Den Haag Havenkwartier

Onze Personal Training Studio Den Haag Havenkwartier

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich onze moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag Havenkwartier is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat. Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio heeft u ook de mogelijkheid om met uw personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen.

Personal Fit Club - training studio Den Haag (1)

Intake & begeleiding personal trainer Den Haag Havenkwartier

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er met regelmatig reflectie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element.

 

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

Informatie over onze studio in Den Haag Havenkwartier

Dit zijn de personal trainers in Den Haag Havenkwartier

Locatie

070 415 83 92

Neem contact met ons op