Personal training studio Den Haag Voorburg Zoetermeer

Personal training

Heeft u interesse in personal training en wilt u weten wat de Personal Fit Club voor u kan betekenen? Neem dan contact op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactformulier

Exclusieve training studio

 

Wanneer u kiest voor personal training bij de Personal Fit Club, kunt u met uw personal trainer werken in één van onze exclusieve training studio’s in Den Haag, Voorburg of Zoetermeer.

Het voordeel van personal training in onze studio’s is groot. Er zijn veel mogelijkheden tot gerichte en passende training, er werken uitsluitend klanten met personal trainer waardoor er relatief veel ruimte voor privacy is en u hoeft niet tussen de typische sportschool-typetjes te trainen.

Al onze personal training studio’s zijn voorzien van de nieuwste trainingsmaterialen om samen met uw trainer op een gevarieerde en verantwoorde manier te werken aan uw doelstellingen.

Uiteraard werken wij binnen onze locaties uitsluiten met de best opgeleide en ervaren professionals. De combinatie van de juiste personal trainer in een prettige setting maakt van elke sessie een belevenis.

We bieden bij elke locatie de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Hiernaast kunt u een keuze maken uit onze locaties en zo een indruk krijgen. Bij interesse nodigen wij u graag persoonlijk uit voor een kennismaking in één van onze studio’s.
Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Personal training studio Den Haag

Personal training studio Voorburg

Personal training studio Zoetermeer

personal training den haag
Personal trainers van Personal Fit Club bij locatie Den Haag
personal training zoetermeer