Personal training Den Haag & Scheveningen | Nu gratis proefles

Personal training

Heeft u interesse in personal training en wilt u weten wat de Personal Fit Club voor u kan betekenen? Neem dan contact op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactformulier

Personal training Den Haag

Op zoek naar een personal trainer in Den Haag? In de vernieuwde haven van Scheveningen, aan de rand van het Statenkwartier, bevindt zich onze moderne en luxe personal training studio. Personal Fit Club Den Haag is van alle gemakken en de modernste trainingsmaterialen voorzien voor de ultieme personal training ervaring en het maximale resultaat. Naast de uitstekende trainingsmogelijkheden in de studio heeft u ook de mogelijkheid om met uw personal trainer op het strand of de Scheveningse boulevard te trainen.

>> Neem contact met ons op voor een gratis intake of proefles

 

Intake & begeleiding personal trainer Den Haag

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er met regelmatig reflectie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief, uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element. 

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op!

 

Bereikbaarheid Personal Fit Club Den Haag

Personal Fit Club Den Haag is dagelijks op afspraak geopend van 6.00uur tot 22.00uur. Hierdoor kunt u altijd sporten op tijden die u goed uitkomen. Parkeren doet u tot 18.00 uur gratis voor de deur. In de avond zijn de parkeerkosten € 1,70 per uur.

google-plus