Ervaringen

Persoonlijke ervaringen

Wij van Personal Fit Club kunnen u natuurlijk zelf heel mooi iets over onze organisatie, personal trainers en personal training vertellen. Wij vinden dat u ook van andere mensen moet kunnen lezen hoe zij over Personal Fit Club denken.

Hieronder leest u ervaringen van enkele van onze honderden klanten.

Als u zelf een ervaring wilt delen, dan kunt u uw bericht naar ons sturen via de contactpagina.

Kerst 2014 besloten Maud en ik dat het roer om moest. Met een zittend beroep, zijn rugklachten bijna niet te voorkomen. Bij topdrukte zitten we soms wel 10 uur in 1 houding (lees: kromgebogen richting computer). Dit resulteerde in een kerst waarbij wij beiden niet op of neer konden en onze gezinsleden het ‘kerstboom optuigen’ voor eigen rekening moesten nemen (met commentaar vanaf de bank… lekker gezellig 😉 ). Dit was helaas niet de eerste keer. Er moest dus iets veranderen. En snel! Door onze animatie voor het Spine & Joint Centre wisten we stiekem wel dat we in beweging moesten komen om hier verandering in aan te brengen… Met 1 januari in het vizier, en de daarbij horende goede voornemens, hadden we gelijk een startdatum. Na een Google zoektochtje kwamen wij al snel uit bij Personal Fit Club met locaties in Zoetermeer, Voorburg en Den Haag. Een afspraak was snel gemaakt. Bij hen train je één op één met een eigen coach, is elke training uniek en op maat gemaakt. Met een focus op onze rugklachten werd een programma opgezet. Twee keer per week staan we voor dag en dauw klaar om met Rik en Marcel te werken aan onze core stabiliteit. En met resultaat! De rug blijft een zwakke plek, maar door de training is de zeurende pijn verdwenen! Daarnaast zijn we een stuk fitter (en ‘nog’ jonger 😉 ) geworden. Door meer te bewegen komen we meer in beweging en vaker uit onze luie stoel… zelfs als we een hele drukke dag hebben!

Isabella van Reeuwijk (v) – HLO Creative Design Agency te Voorburg

Al van jongs af aan ben ik aan het vechten tegen mijn gewicht. Ik at ongezond en alleen hockeyen zorgde niet voor een gezonde levensstijl. Ik kwam op het punt om hier eindelijk wat aan te doen en zo ben ik terecht gekomen bij de Personal Fit Club. Mijn trainer Marcel is elke training erg enthousiast en stelt van te voren doelen gericht op je eigen wensen om fit te worden. Daarbij geeft hij ook de nodige voedingsadviezen en door de intensieve begeleiding heb ik nu een gezonde levensstijl ontwikkeld met de daarbij horende verloren kilo’s en een betere conditie tijdens het hockeyen. Ik heb elke keer weer zin om bij Marcel te sporten en ik voel me lekkerder in mijn vel dan ooit!

Vivianne van Beyeren (v) – Rijswijk

Al jaren ben ik iets te zwaar met een BMI van 27. Niet schrikbarend, maar toch. In september 2013 ben ik bij Personal Fit Club gaan trainen. Ik heb artrose in mijn knie. Mijn trainer besteedt veel aandacht aan wat ik wel en niet kan. Ik ga met veel plezier naar de trainingen. Mijn trainer Marcel is een gedreven Personal Trainer die je bij de oefeningen goed aanmoedigt. Hij kijkt ook hoé de oefeningen worden uitgevoerd om zo blessures te voorkomen. Het maakt, dat je je nog harder inspant om het voor elkaar te krijgen. Ook als ik alleen oefen thuis hoor ik nog zijn stem! Toen ik begon hebben we een doel gesteld, dat ik inmiddels bereikt heb. Nu, 6 maanden later, heb ik een veel betere conditie en ben ik 13 kilo lichter!

Inge van Beyeren (v) – Rijswijk

Sinds februari train ik in studio Zoetermeer bij Lisette. Je kunt van haar zeer professionele begeleiding verwachten en no-nonsense trainingen. Jarenlang heb ik mijn beroepsmatig onregelmatige levenspatroon, met veel lunches en diners, kunnen compenseren door min. 40 kilometer per week hardlopen. Na een knieblessure en operatie kon ik niet meer sporten. De kilos vlogen eraan en ik stond voor een mission impossible om weer fit te worden en de kilos eraf te werken. Op een club gaan werkt niet door mijn onregelmatige werktijden en veelvuldig reizen. Heb besloten mijn heil te zoeken bij de Personal Fit Club. Ik voelde me meteen op mijn gemak hier. Training en voedingsadvies op het allerhoogste niveau. Ik heb bv onderweg in restaurants fotos gemaakt van de menukaart en naar Lisette gestuurd. Zij gaf me dan aan wat ik best kon kiezen en waar ik vanaf moest blijven. Dat kun je advies op maat noemen! Tuurlijk moet je het allemaal zelf doen, maar Lisette geeft je gewoon de motivatie om het door te zetten en erin te geloven dat het langzaam maar gestaag allemaal gaat lukken. Zoek geen excuses meer waarom het niet lukt om fit te worden en/of af te vallen, laat geen enge operaties doen, geloof niet in al die onzinnige diëten! Ik kan de Personal Fit Club aanbevelen !

A. van der Meulen (m) – Zoetermeer

Afgelopen september kwam ik bij de Personal Fit Club terecht omdat ik door het hardlopen een heupblessure had opgelopen. Ik kwam hier maar niet van af ondanks fysiotherapie. Ik kreeg oefeningen mee om thuis te doen maar dat kwam er niet van. Sinds ik bij de Personal Fit Club train ben ik veel fitter, loop ik weer hard en heb ik geen last van mijn heup meer. Ook ben ik bijna 6 kilo afgevallen en de nodige centimeters kwijt geraakt. Dit komt naast het sporten ook door een gezond eetpatroon waar mijn coach mij heel goed in geadviseerd en begeleid heeft.

Bianca van Winkel (v) – Voorburg

Een jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Personal fit club om fitter en sterker te worden om uiteindelijk de fitheidstest bij defensie te doorstaan. Sinds vorig jaar ben ik zeker vooruit gegaan. Niet alleen ben ik fitter en sterker, maar vind ik het sporten ook nog eens heel erg leuk en verslavend! Elke training is verschillend, dit houdt het leuk. Ook brengen mijn trainer en ik regelmatig een bezoekje aan het sportparkje op het strand in Scheveningen. Ik raad iedereen aan om bij Personal Fit Club te komen trainen!

Eva (v) - Den Haag Havenkwartier

“Inmiddels alweer meer dan drie jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Personal Fit Club.” zegt Maud. “Reden om te beginnen was dat ik een erg stressvolle baan heb en al jaren kampte met rugklachten. De ene keer erger dan de andere keer, maar altijd daar. Toen ik december 2015 twee weken vrij had ingepland zat ik met enorme rugpijn gekluisterd aan de bank. Wat een teleurstelling voor mijn kinderen, maar vooral voor mij!” Topfit “Dit was niet hoe ik mijn leven voor ogen had. Ik heb mijn compagnon gebeld (ook zij kampte al jaren met rugpijn) en gezegd dat het zo niet langer meer kon. In eerste instantie koos ik voor Personal Fit Club omdat zij in Voorburg (waar toen der tijd ons hoofdkantoor was gevestigd) en in Den Haag (Scheveningen dicht bij huis) locaties hadden. Zo kon ik één keer in de week vroeg met mijn compagnon in Voorburg trainen en één keer als ik vanuit huis werkte in Den Haag.” “Ons intakegesprek was heel prettig. Er werd echt de tijd genomen en gekeken wat Personal Fit Club voor ons kon betekenen inzake de rugklachten. In het nieuwe jaar zijn we begonnen en langzaam bouwde we aan een sterke ‘core’. Na een halfjaar was het resultaat geweldig! Onze rugklachten waren gehalveerd én een strakkere body op de koop toe!” Rugklachten “Inmiddels zijn rugklachten voor mij verleden tijd en train ik twee keer per week in Scheveningen, omdat ons kantoor verhuisd is naar Den Haag. Ik ben afgelopen jaren sterker geworden. Het grappige is dat dat niet alleen fysiek is, maar ook mentaal. Als je fit bent kan je gewoon net wat meer hebben.” Alle trainers van Personal Fit Club zijn goed opgeleid en weten waar ze mee bezig zijn. Een goede houding en de perfecte uitvoering van de training staan hoog in het vaandel. Ook omdat, wanneer je een oefening goed doet, je de kans op blessures ernstig verminderd. “Met mijn baan als creative-director én ondernemer is werken onder hoge druk meer schering dan inslag. Marcel van Personal Fit Club vraagt voor elke training hoe het gaat en past daarop onze training aan. Hij houdt scherp in de gaten dat je niet te ver gaat of juist wel net dat ene tandje meer kan bijzetten. De perfecte balans om effectief te trainen en blessures te voorkomen.” Flexibiliteit “Ik train regelmatig met verschillende trainers binnen Personal Fit Club, want dat geeft mij flexibiliteit. Ander tijdstip, geen probleem! Er wordt een passende professional voor je gezocht. Heel fijn, want je kiest juist voor een Personal Trainer om de flexibiliteit! Ik ben een PFC fan! Ik ben zo blij dat ik van mijn structurele rugklachten af ben, dat ik een soort ambassadeur ben geworden. Naast mijn eigen lidmaatschap zijn nu ook mijn man, zus, zwager en verschillende vrienden verslaafd aan de PFC ‘feel’. Geweldig toch!”

Maud van Vught (v) - Den Haag Havenkwartier
Personal Fit Club - Personal Training - Ervaringen

Meer weten?

Wilt u meer weten over Personal Fit Club, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.