personal training Zoetermeer - Personal Fit Club

Personal training

Heeft u interesse in personal training en wilt u weten wat de Personal Fit Club voor u kan betekenen? Neem dan contact op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactformulier

Personal training Zoetermeer

 

Personal training in Zoetermeer? In het stadshart van Zoetermeer bevindt zich de uitstekend bereikbare en moderne personal training studio van Personal Fit Club. In een frisse privé omgeving kunt u hier met uw personal trainer werken aan uw fitheid, gezondheid of gewicht.

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er met regelmatig reflectie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief,  uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element.

De personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee uw doelstelling(en) te behalen: training, afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op! 

Personal Fit Club Zoetermeer is dagelijks op afspraak geopend van 6.00uur tot 22.00uur. Hierdoor kunt u altijd sporten op tijden die u goed uitkomen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking geven wij u informatie over de mogelijkheden die onze personal trainers u kunnen bieden en de bijpassende werkwijze. Wij matchen altijd de beste professional met u voor een maximaal resultaat.

Parkeren is gratis in de parkeergarage Duitslandlaan, direct tegenover het pand. Wij zitten in hetzelfde pand als Van het Hof Makelaardij op nummer 430.

Interesse in personal training in Zoetermeer en de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op middels ons contactformulier en wij nemen spoedig contact met u op!