Tropische zomer fruit smoothie

Personal Fit Club - Tropische zomer fruit smoothie

Tropische zomer fruit smoothie

Yes, het is bijna zomer en voelt al zeker aan als zomer. De slippers, mouwloze shirts en parasols kunnen weer volop gebruikt worden. Met dit heerlijke weer, wil je natuurlijk ook kunnen genieten van de allerlekkerste zomerse smoothie! Vandaar dat we je vandaag het recept geven van een van de allerlekkerste en vooral super zomerse Tropische zomer fruit smoothie.

 

Zoals je weet, zijn we bij Personal Fit Club een grote fan van smoothies. Je kunt ze het hele jaar door nemen en ze kunnen dienen als ontbijt, lunch of zelfs avondmaaltijd. Ze zijn heerlijk en super gezond, plus ontzettend makkelijk en snel om te maken. Allemaal redenen om een blender te scoren en dus lekker aan de slag te gaan met de grote hoeveelheid recepten die er zijn. Of natuurlijk gewoon je compleet eigen smoothie te maken, met alles wat jij lekker vindt. Dit is echt het grootste pluspunt aan smoothies: maak ze helemaal zoals je zelf wilt. We nodigen je uiteraard ook uit om deze tropische zomer fruit smoothie te proberen, want die is dus echt smullen!

 

Een van onze favoriete ingrediënten van een smoothie is mango. Mango is simpelweg de hemel op aarde en kan met vele andere ingrediënten gebruikt worden.

 

Dit is wat je nodig hebt voor deze smoothie:

  • 1 beker met vanille yoghurt
  • 2 bekers met mango stukjes. Deze kunnen vers zijn, maar je kunt ook gewoon diepvries stukjes nemen.
  • 1 beker met aardbeien. Ook hier; vers of diepvries.
  • 1 beker met ananas stukjes. Wederom vers of diepvries.
  • 2 bekers met sinaasappelsap.
  • Een blender.

 

Dit is hoe je de tropische zomer fruit smoothie maakt:

  • Doe eerst het sinaasappelsap in de blender. Dit zorgt ervoor dat, wanneer je bevroren stukjes fruit gebruikt, deze iets zachter worden en dus makkelijker geblend worden.
  • Gooi alle stukjes fruit in de blender en mix het tot een egale puree.
  • Voeg als laatste de yoghurt toe en mix weer tot alles een egale puree is.

 

Je bent nu klaar om lekker te genieten van een zomerse smoothie die mega lekker is, maar ook super gezond!

 

Wil je dit recept een wat grotere gezondheid boost geven? Voeg dan wat spinazie toe. Heb je nog wat bananen liggen die over rijp zijn? Gooi die er lekker bij. Maak hem helemaal naar je eigen smaak en geniet!

 

Bij Personal Fit Club houden we van hard trainen, maar ook van lekker en gezond eten. Het een gaat namelijk niet zonder het andere. Wil jij voedingsadvies om jouw persoonlijke doelen te realiseren? Wil je bijvoorbeeld afvallen, of juist spiermassa kweken? Onze experts staan voor je klaar. Vraag vrijblijvend een gratis intakegesprek en ervaar hoe we jou kunnen helpen met een maatwerk aanpak!

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie