Veilig en met een gerust hart sporten bij Personal Fit Club

Op 1 juli mogen de sportscholen in Nederland weer open na een lange tijd van sluiting en maatregelen rondom het coronavirus. Wij zijn verheugd om te kunnen zeggen dat wij een hele veilige train-omgeving hebben gemaakt, waar veilig en met een gerust hart sporten gewoon kan. Samen met een personal trainer kan je weer lekker aan de slag om aan je fitheid en gezondheid te werken.

Veilig trainen

 

Bij Personal Fit Club draait het om jou. In deze bijzondere tijd nog meer dan anders! Wij willen dat je veilig en met een gerust hart kan sporten in onze trainingsstudio’s. Het is ons doel dat jij je goed voelt en dat je bij ons komt om te werken aan jouw persoonlijke doelen en gezondheid. Je wilt daarbij niet afgeleid zijn met de gedachte van het risico dat je gezondheid gevaar loopt. Bij ons vergroot je juist je weerstand en de werking van je immuunsysteem!

 

Om jou extra goed te kunnen helpen en extra veilig te houden, zijn wij de afgelopen weken druk geweest om alle richtlijnen van de RIVM op te kunnen volgen. We hebben hiervoor onze studio’s aangepast, soms zelfs verbouwd en allerlei maatregelen genomen. Zo weet je zeker dat jouw trainingen helemaal hygiënisch en veilig zijn en dat jij je kan richten op wat voor jou belangrijk is: resultaten boeken samen met je personal trainer.

 

In onze training studio’s bieden we je veiligheid op hoog niveau, zoals je van ons mag verwachten. Zo vind je bij ons een riante en vooral rustige trainomgeving. Bij ons kom je niet veel andere sporters tegen. Doordat er op elk moment in onze studio weinig mensen tegelijkertijd aan het trainen zijn, is de kans om ziek te worden zeer klein.

Person Fit Club - Veilig en met een gerust hart sporten bij Personal Fit Club personal training

Maatregelen

 

Wij realiseren ons dat het even spannend kan zijn om weer te gaan sporten na het coronavirus. Gelukkig kun je er bij Personal Fit Club zeker van zijn dat wij er alles aan doen om jou gezond te houden. Hiertoe hebben wij diverse maatregelen genomen.

 

  • Elke studio is opgedeeld in veilige ruimtes waarbinnen jij als klant veilig kan trainen en de hygiëne gewaarborgd kan worden door de trainer.
  • Al het trainingsmateriaal wordt bij elk gebruik schoongemaakt met alcohol. Zo weet je zeker dat alles wat je aanraakt geheel hygiënisch en veilig is.
  • We zorgen in elke studio voor voldoende ventilatie om aerogene verspreiding te voorkomen. Zo is er in onze studio in Den Haag een extra dakraam geplaatst om hierbij te helpen.
  • Onze toiletten zijn geopend, maar worden voor elk gebruik geheel ontsmet door een trainer. Zo zie je zelf dat het toilet 100% schoon en veilig is.
  • De trainingsschema’s zijn zo ingepland, dat er geen opstopping voor de deur ontstaat en alle klanten op andere tijden binnenkomen en het pand verlaten.
Personal Fit Club - Veilig en met een gerust hart sporten bij Personal Fit Club

Daarnaast hanteren wij natuurlijk ook de standaard maatregelen en richtlijnen, zoals:

 

  • Houd anderhalve meter afstand.
  • Blijf thuis als je je niet fit of ziek voelt, of als je verkoudheidsklachten hebt.
  • Was je handen bij binnenkomst.
  • Kom maximaal 5 minuten voor je trainingssessie binnen en kleed je thuis al om.
  • Douche thuis na je training.
Person Fit Club - Veilig en met een gerust hart sporten bij Personal Fit Club training

Wij staan voor je klaar

 

Uiteraard staan onze personal trainers voor je klaar bij vragen of desgewenst met advies.

Wij van Personal Fit Club denken dat we je een van de meest veilige sportomgevingen kunnen bieden, zeker wanneer je dat vergelijkt met andere vormen van sporten en fitness. Ervaar het zelf en kom langs. Onze personal trainers staan, zoals altijd, voor je klaar.

 

Je kunt bij ons terecht voor een gratis intake gesprek, waarbij we je precies vertellen wat we allemaal voor jou kunnen betekenen en hoe jij voordeel kan hebben van trainen onder begeleiding van een personal trainer.