Begeleid afvallen

Afvallen met Personal Fit Club

Mensen beginnen vaak met sporten met als hoofdreden: afvallen. Maar sporten zonder een aangepast voedingspatroon leidt niet snel tot het gewenste resultaat. Personal Fit Club is gespecialiseerd in voedingsadvies in combinatie met (intensief) sporten onder leiding van je eigen personal trainer & coach.

Of je nu vele of slechts enkele kilo’s kwijt wilt, jouw personal trainer maakt voor jou een plan om af te vallen op maat. Resultaat gegarandeerd!

Personal Fit Club heeft de kennis in huis om je naast de gerichte trainingen ook te voorzien van de juiste informatie op voedingsgebied. Afvallen begint immers in de keuken. Door zowel de trainingen, als het voedingsadvies op jouw lichaam en situatie af te stemmen, verlies je het snelst én blijvend gewicht. 

 

Jarenlange ervaring met gewichtsverlies

​Speciaal voor mensen die serieus willen afvallen met begeleiding van een coach heeft Personal Fit Club diverse specialisten in dienst.

Onze experts hebben een opleiding gevolgd op het gebied van voeding en beweging en jarenlange ervaring met optimaal en verantwoord afvallen. Zij hebben door de jaren heen honderden mensen geholpen met het verwezenlijken van persoonlijke doelen en het streven naar een lager gewicht.

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, waarin we de beste opties aan je kunnen voorleggen zodat ook jij snel resultaat kunt boeken.

merk zelf het verschil

De voordelen op een rijtje

Afvallen met Personal Fit Club

Snel resultaat

Met een personal trainer aan je zijde, weet je zeker dat je maximaal resultaat boekt. We zorgen voor maatwerk trainingen die precies passen bij jouw situatie en wensen. Dit betekent dat je al snel merkt dat de kilo’s eraf vliegen. Wel zo fijn want niets is zo motiverend als resultaat boeken. 

Blijvend resultaat

Een paar kilo kwijtraken kan iedereen – als je maar wilt. Echter blijvend afvallen en niet direct weer aankomen nadat je even niets doet, dat is een ander verhaal. Bij Personal Fit Club is het ons doel om ervoor te zorgen dat jij ook in de toekomst tevreden blijft over je lichaam.

Persoonlijk advies

Online kan iedereen wel wat vinden over welke voeding gezond is en welke niet. Bij Personal Fit Club krijg je maatwerk voedingsadvies. Hier heb je dus veel meer aan, want geen enkel lichaam is hetzelfde. We kijken naar je wensen, je situatie en je mogelijkheden. Hierdoor blijf jij gemotiveerd, omdat alles wat wij aanreiken ook daadwerkelijk uitvoerbaar is. 

Start vandaag nog

Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar een slanker lichaam. Laat Personal Fit Club je helpen met afvallen en ontdek dat dit helemaal geen vervelend proces hoeft te zijn.