Personal Training

Personal training bij Personal Fit Club

Personal training is heel populair in Nederland en dat is niet voor niets! Het is de meest effectieve manier van trainen en staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is zoveel meer effectiever als je aan de slag gaat met een professional.

Personal training betekent: sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Want een standaardaanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer je maar wilt; zowel in onze training studio, in de buitenlucht of zelfs bij je thuis.

De trainer zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma, dat hij samen met je doorloopt. Je zal verstelt staan van wat jij allemaal kan bereiken! Je gaat net even dat stukje verder dan normaal en doorbreekt barrières die je normaal tegenhouden.

Voor wie is personal training? Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement en mensen die willen afslanken. Het is echt voor iedereen!

Intake gesprek

Voordat we beginnen met trainen, hebben we altijd eerst een intake gesprek met elke klant. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek bepalen we de wensen en je persoonlijke doelen. Tijdens de intake doen we ook een lichaamsmeting, zodat we een persoonlijk trainingsplan kunnen maken wat precies bij jou past.

Snel en goed resultaat

Waarom

Leuke trainingen.
Echt resultaat.

Afvallen

Met personal training boek je snel resultaat met gewichtsverlies. Snel afvallen door een maatwerk trainingsplan was nog nooit zo leuk en makkelijk.

Revalideren

Onze personal trainers helpen je met revalideren na een blessure. Zo kan je snel weer pijnvrij leven.

Voeding

Gezondheid begint in de keuken. Onze personal trainers geven je voedingsadvies wat bij jou en jouw situatie past én dus echt werkt.

Pakketten

Lees meer over de opties en verschillende trainingspakketten die wij bieden, voor bijvoorbeeld duo-trainingen.

Zakelijk

Bij Personal Fit Club bieden we ook diverse zakelijke oplossingen. Zo kunnen we helpen met groepstrainingen, minder uitval en gezonder personeel.

Ervaar hoe het echt is

Bekijk onze promo

De voordelen van

Personal Training

Uitdagend

Bij Personal Fit Club bent u verzekerd van effectieve en uitdagende trainingen. 

Resultaat gericht

Bij Personal Fit Club ben je verzekerd van effectieve en uitdagende trainingen.

Persoonlijk

Bij Personal Fit Club draait het om u. U bent dan ook verzekerd van persoonlijke aandacht.

Maatwerk

Bij Personal Fit Club draait het om jou! Je bent dan ook verzekerd van persoonlijke aandacht.

1 op 1

Elke training is met jouw eigen, ervaren personal trainer. Zo weet je zeker dat je trainer precies wat wat bij jou past en heb je een vast contactpersoon.

Uw tijden

Je trainingen worden gehouden wanneer het jou uitkomt. Om deze reden hebben we zeer ruime openingstijden.

Training studio’s

De trainingen worden gegeven in onze exclusieve personal training studio’s. Deze zijn veilig voor het coronavirus.

Start vandaag

Start vandaag nog met een gezondere levensstijl, afvallen of revalideren. Wat je persoonlijke doelen ook zijn, onze trainers helpen je verder.