Personal training - Personal Fit Club Den Haag Voorburg Zoetermeer

Personal training

Heeft u interesse in personal training en wilt u weten wat de Personal Fit Club voor u kan betekenen? Neem dan contact op en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactformulier

Personal Training

Personal training is sterk groeiende in Nederland en niet voor niets! Het is de meest effectieve manier van trainen en staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is zoveel meer effectiever als u aan de slag gaat met een professional.

Personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis en ervaring om u te helpen met het behalen van uw doelstellingen; afslanken, sterker worden, revalideren, ontstressen…

Personal training is voor iedereen

Personal training betekent: sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op uw wensen en behoeften. Want een standaardaanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer u maar wilt, zowel op de club, in de buitenlucht of bij u thuis.

De trainer zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma, dat hij samen met u doorloopt. U zult versteld staan van wat u allemaal kan bereiken! U gaat net even dat stukje verder waar u zichzelf niet kan toe zetten.

Voor wie is personal training? Voor iedereen! Denk aan beginners, senioren, ervaren sporters die hun techniek willen verfijnen, mensen die willen oefenen voor een sportevenement, mensen die willen afslanken, enzovoort, enzovoort…

Voordelen personal training op een rij:

•effectieve en uitdagende trainingen

•resultaat gericht

•persoonlijke aandacht

•aangepast op uw doelen, mogelijkheden en wensen

•met uw eigen ervaren personal trainer

•op tijden die voor u uitkomen

•in onze exclusieve personal training studio’s