Diensten voor bedrijven

Zakelijke oplossingen van Personal Fit Club

Personal Fit Club is er niet alleen voor particulieren. Ook bedienen wij de zakelijke markt met onze diensten. Hiervoor werken wij samen met Fit Fundamentals – specialisten op het gebied van vitaliteit binnen organisaties. Zo kan elk bedrijf bij ons terecht om te werken aan het terugdringen van uitval van het personeel en het gezond houden van de hele organisatie. Uiteraard bieden wij maatwerk, want wij snappen als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Op deze pagina lees je wat wij voor jouw organisatie kunnen doen.

Als er iets duidelijk is geworden in de afgelopen tijd, dan is het wel dat gezondheid belangrijker is dan ooit tevoren. Dit geldt niet alleen op persoonsniveau, maar ook op organisatie niveau.
Als personal trainers kunnen wij elke organisatie helpen met het verbeteren van de algemene gezondheid van de medewerkers, maar ook van de organisatie in het algemeen. Dit doen we door groepstrainingen, personal training, voedingsadvies en themalessen.

Voor organisaties die vitaliteit in zijn totaliteit willen aanpakken, werken wij met Fit Fundamentals samen. Zij bieden bedrijven inzichten in vitaliteit, Fit checks of uitgebreide PMO, rapportages aan management en advies voor interventies en beleid.
Bij de invulling van interventies kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Aanbod sport & bewegen
  • Werkplek inrichting
  • Workshops, inspiratiesessies en themalessen
  • Vitaliteitsweek organiseren

Neem contact op voor meer informatie of neem een kijkje op de website van Fit Fundamentals (www.fitfundamentals.nl)

Fit Fundamentals logo met tagline

Maatwerk voor elk bedrijf

Zakelijke diensten

Minder uitval

Onze personal trainers zorgen ervoor dat je medewerkers gezonder en meer gemotiveerd zijn, waardoor de uitval binnen het bedrijf minder wordt.

Groepstrainingen

Met onze leuke en effectieve groepstrainingen leert je team elkaar beter kennen en raken ze beter op elkaar ingesteld. Plus ze worden fitter; win – win.

Werkplek-instellingen

Een goed ingestelde werkplek voorkomt klachten en pijntjes. Onze personal trainers weten als geen ander hoe een werkplek optimaal in te richten en in te stellen voor al je collega’s.

Duurzamer werken

Gezonder en fitter personeel helpt elk bedrijf. Met onze aanpak kan elk bedrijf winst maken in een duurzame aanpak door betere inzet van het personeel.

Dit vinden anderen

Ervaringen met Personal Fit Club

Wim de Groot

“Personal Fit Club heeft onze organisatie heel goed geholpen. Door de groepstrainingen zagen we de algemene fitheid van alle collega’s omhoog gaan en het ziekteverzuim naar beneden gaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat en ik kan het elk bedrijf zeker aanraden.”

Annelies de Ruiter

“Super leuk voor teambuilding en iedereen wordt er fitter en gemotiveerder van, dus zeker een aanrader.”

Sabine Meijer

“Erg goed geholpen door de personal trainers van Personal Fit Club. We hebben nu als organisaties een paar teamsessies gedaan en iedereen is heel enthousiast en we hebben nu al minder ziekmeldingen!”

Start vandaag nog

Wil je ook ervaren hoe Personal Fit Club jouw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om te kijken waar de knelpunten zitten en hoe we je kunnen helpen om daarin een slag te maken.