Verantwoord revalideren

Revalideren met Personal Fit Club

Een blessure, rug-of knieklachten, hartklachten, een hoge bloeddruk of herstellende van een operatie? Of gewoon met klachten verantwoord willen bewegen?

Bij Personal Fit Club helpen we je graag bij je revalidatieproces. Dit doen we door veilig en effectief trainen met klachten.

Met de kennis, opleiding en ervaring die wij hebben opgedaan en in samenspraak met jouw eigen arts bepalen wij wat je grenzen zijn, zodat je vervolgens op een verantwoorde manier je kracht en conditie weer opbouwt.

Hulp met revalideren

Personal Fit Club helpt jou met revalideren. Onze personal trainers zijn niet alleen gespecialiseerd en opgeleid in fitness en personal training, maar maar uiteraard ook in de bouw van het lichaam en het bewegingsgestel.

Heb jij last van een blessure? Heb jij pijnklachten in bijvoorbeeld jouw nek, rug, bekken of schouders? Ondervind je pijn gedurende jouw dag? Dan kunnen de personal trainers van Personal Fit Club jou helpen.

ervaar het zelf

Hiermee kunnen wij helpen

Revalidatie bij (pijn)klachten

Hulp bij allerlei klachten

Wij zijn van mening dat iedereen pijn vrij of met zo min mogelijk pijn moet kunnen leven en willen jou dus graag helpen om van jouw klachten af te komen. Zo helpen wij je bij:

  • Rugklachten,
  • Knieklachten,
  • Zwangerschap (tijdens en na),
  • Hartrevalidatie,
  • Artrose,
  • Astma / COPD,
  • Diabetes / hoge bloeddruk.

Van alle gemakken voorzien

Al onze personal training studio’s zijn modern en van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij een groot aantal trainingstoestellen zodat jij elk soort oefening kan doen. Dit alles onder begeleiding van onze experts, zodat jouw uitvoering perfect is en daarmee het resultaat optimaal. Dit zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk en optimaal mogelijk revalideert! Als jij thuis dan ook verder werkt met de door ons aangegeven oefeningen, dan is de kans groot dat jij weer een heerlijk pijnvrij leven krijgt.

Win het gevecht tegen pijn

Wil jij meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met jouw revalidatieproces? Wil jij weten hoe jij onder begeleiding optimaal kunt revalideren? Neem contact op met Personal Fit Club.

 

Win jouw gevecht tegen pijnklachten met Personal Fit Club! Start vandaag nog en meld je aan voor een gratis proefles of kennismaking.

Start vandaag nog

Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar een pijnvrij lichaam. Laat Personal Fit Club je helpen met revalideren en ontdek dat dit helemaal geen vervelend proces hoeft te zijn.