Personal training

Personal Training Plan

1 op 1 training

Maatwerk trainingsplan

Hulp bij afvallen

Hulp bij revalideren

Voedingsadvies

Exclusieve tips

Dit bieden wij

De personal trainers van Personal Fit Club zijn stuk voor stuk gecertificeerd en ervaren. Je krijgt je eigen personal trainer toegewezen, die elke training alleen met jou bezig is. Deze persoonlijke aanpak biedt je de zekerheid dat je optimaal resultaat krijgt bij elke trainingssessie. Alles draait om jou en onze personal trainers zorgen dan ook heel goed voor je.

Ons team bevat onder andere fysiotherapeuten, afslankspecialisten, looptrainers en voedingsdeskundigen. Uiteraard zijn alle trainers los van specialisaties, uitstekende allround personal trainers die je kunnen bijstaan bij je persoonlijke traject en doelstellingen.

Hiernaast zie je wat onze personal trainers allemaal bieden.

Training

Personal training Plan

Als je kiest voor een personal trainer, dan wil je natuurlijk zo snel en goed mogelijk resultaat behalen. Onze trainers zorgen ervoor dat je niet alleen snel resultaat boekt, maar ook blijvend resultaat. Je krijgt kennis en handvatten om je hele levensstijl aan te passen, zodat je ook in de toekomst profijt blijft houden van je inspanningen.

Ervaar het zelf!

Persoonlijke begeleiding

1 op 1 Bij een 1 op 1 training met een van onze personal trainers, is alle aandacht voor jou. De hele training draait dan ook om jou en jouw wensen. Zo kijken we samen naar de resultaten en komt je eigen trainer met een leuke en uitdagende les. Elke oefening wordt voorgedaan, waarna je zelf, onder begeleiding de oefeningen nadoet. Zo is de kans op blessures minimaal en het resultaat maximaal.

Alle aandacht voor jou!

Duo Met een duo les kun je iemand meenemen tijdens je training. De trainer helpt jullie dan samen verder met het behalen van jullie doelen. Hoewel de aandacht verdeeld wordt over jullie samen, biedt het ook voordelen; meer plezier, leren van een ander en meer feedback.

Samen trainen

Voeding & revalidatie

Revalidatie en herstel

Heb je last van een blessure en wil je weer pijnvrij kunnen leven? Dan ben je bij Personal Fit Club aan het juiste adres. Onze personal trainers helpen je met de revalidatie. Met gecertificeerde fysiotherapeuten (studio Den Haag) ga je aan de slag met nuttige oefeningen om zo snel mogelijk weer zonder pijn aan de slag te kunnen.

Optimaal herstel

Een gezond en fit leven begint in de keuken. Je kunt natuurlijk veel en hard trainen met onze coaches, maar wil je echt gezonder worden, dan zal je ook naar je dieet moeten kijken. Onze personal trainers zijn stuk voor stuk ook voedingsspecialisten die je hiermee helpen. Zij geven je het juiste advies voor een gezonder dieet en levensstijl in het algemeen.

Dieet advies

Dit vinden anderen

Klant reviews

Ik sport inmiddels al 7 jaar bij Lisette van de Personal Fit Club Zoetermeer en raad haar iedereen aan. Ik vond het altijd moeilijk om mezelf te motiveren om te gaan sporten en vond het hardlopen wat eentonig worden. Bij Lisette zijn de trainingen altijd afwisselend, uitdagend en toch goed te doen. Elke keer lukt het me zo om een mooie stap te zetten op het gebied van uithoudingsvermogen, kracht en lichaamshouding. Ik doe het met veel plezier en ben zelfs een flink aantal overtollige kilo’s kwijtgeraakt!

Ivo van den Bulck

Den Haag Zoetermeer

Mannen die weten waar ze het over hebben. Wil je fitter & gezonder worden? Maak dan snel een afspraak!

Jacqueline Onderwater

Personal Fit Club Voorburg

Goede personal trainers met persoonlijke aandacht en plannen. Zelf zit ik bij Bob Entrop: super trainer en helpt effectief je doelen te bereiken. 

Rogier Klimbie

Personal Fit Club Voorburg

Ervaar het zelf

Trainen met onze personal trainers is niet alleen heel leuk, maar ook heel effectief! Ervaar het zelf.

Start vandaag nog

Waarom wachten? Je kunt vandaag nog beginnen met een gezonder en fijner leven. Meld je aan voor een gratis proefles of vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar hoe leuk personal training kan zijn!