Personal training in Voorburg

Het draait om jou

Wil je afvallen? Wil je sterker worden of wil je revalideren? Dan is personal training iets voor jou. Met een personal trainer ga je samen aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ben je op zoek naar personal training in Voorburg, dan verwelkomen we je graag bij Personal Fit Club!

Personal Fit Club is de personal trainer in Voorburg, Den Haag, Leidschendam en Zoetermeer. Met diverse mooie, moderne en professionele personal training studio’s is er altijd een Personal Fit Club bij jou in de buurt wanneer je in de omgeving van Den Haag woont.

Wacht niet langer met een gezonder leven en laat onze personal trainers je helpen! Al vele honderden klanten zijn tot volle tevredenheid geholpen met hun persoonlijke fitness doelen. Wil jij dit ook? Boek dan een vrijblijvende en gratis proefles en/of kennismakingsgesprek. 

Waarom personal training in Voorburg?

Veel mensen willen graag afvallen of sterker worden, maar weten niet zo goed hoe ze moeten beginnen. Uiteraard kun je op internet wel informatie vinden, of je kunt naar een reguliere sportschool gaan om te fitnessen, maar dan moet je het alsnog voor een groot deel allemaal zelf uitzoeken. Dit is demotiverend en vormt een drempel voor veel mensen.

Bij Personal Fit Club bieden we je complete en persoonlijke begeleiding. Elke training staat in het teken van jou. Samen met je eigen personal trainer ga je aan de slag om jouw doelen te realiseren. De drempel is hierdoor heel laag en je zult merken dat je heel snel resultaat boekt.

Daarnaast is personal training hygiënisch en veilig. Waar je in een sportschool met veel mensen bijeen bent en de apparaten door iedereen gebruikt worden, is bij ons de ruimte vrijwel geheel voor jou. Zeker in deze tijd is dit extra veilig en prettig.

Dit zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor personal training in Voorburg.

merk zelf het verschil

De voordelen van personal training

Bij Personal Fit Club

Personal Fit Club is de  personal trainer in Voorburg. Wij hebben in het historisch centrum van Voorburg een moderne, sfeervolle training studio. Goed bereikbaar vanaf de A12 én het station, is onze studio voor iedereen goed te vinden.

Onze training studio in Voorburg is van alle gemakken voorzien. Zo maken wij gebruik van moderne en kwalitatieve trainingstoestellen. Ook kun je bij ons lekker rustig privé douchen en een kopje koffie drinken. Want personal training draait ook om gezelligheid en kwaliteit van de training sessie.

De training studio is bovendien zeer goed geventileerd, wat in deze tijd voor extra genot en veiligheid zorgt.

De personal trainers in Voorburg

Al onze personal trainers zijn goed opgeleid in allerlei specialisaties op het gebied van het menselijk lichaam en gezondheid. Zo tref je bij Personal Fit Club een fysiotherapeut, , massage specialisten, voedingsdeskundigen en specialisten in diverse manieren van trainen.

Met een personal trainer van Personal Fit Club boek jij optimaal resultaat op een fijne, persoonlijke manier. Wij willen samen met jou werken aan jouw wensen en doelstellingen, maar op een manier die het best past bij jouw lichaam en manier van leven.

Onze personal trainers helpen jou bij:

  • Fitter worden,
  • Voedingsadvies,
  • Revalideren,
  • Afvallen,
  • Sporten of bewegen met chronische pijn,
  • Meer energie krijgen,
  • Algemeen gezonder en lekkerder in je vel zitten.

De kosten van personal training in Voorburg

Bij Personal Fit Club heb je al een training voor € 45,-.

Je gaat dan samen met je eigen personal trainer aan de slag en alle aandacht is voor jou. Wil je liever samen met een vriend of vriendin trainen? Dat kan ook. In dit geval bieden we een Duo les (tegen meerprijs), waarbij je iemand kan meenemen tijdens je training. Iets minder aandacht voor jou alleen, maar wel meer plezier en je kunt ook weer wat leren van een ander.

Ervaar het zelf

Ervaar zelf wat een personal trainer voor jou kan betekenen. Bij Personal Fit Club ben je van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek of een proefles. Deze zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Je maakt tijdens je afspraak kennis met onze personal trainers en leert hoe we jou kunnen helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

 

Bij Personal Fit Club draait het om jou!