Personal Training Leidschendam

Onze Personal Training Studio Leidschendam

Op zoek naar een personal trainer in Leidschendam?

Aan de rand van het pittoreske hart van Leidschendam, pal aan de Vliet bevindt zich de personal training studio van Personal Fit Club. We bevinden ons op een steenworp afstand van recreatie- en natuurgebied de Vlietlanden langs een van de fietssnelwegen van de provincie.

Personal Fit Club - Studio Leidschendam - Personal Training Leidschendam - bord buiten

Intake & begeleiding personal trainer Leidschendam

U verdient het met optimale aandacht en kunde persoonlijke begeleiding te krijgen.

Personal Fit Club Leidschendam is hierop gericht en laat u in een luxe en discrete omgeving sporten.

 

Trainers met verschillende disciplines en vaardigheden staan klaar om een voor u passende training te verzorgen, keer op keer. In een veranderend leven heeft u mee- veranderende begeleiding nodig. Of dit nu gaat over voedingsadvies, blessurebegeleiding, of tips voor uw dagelijks leven, uw trainer is dusdanig thuis in de wereld van sport en bewegen dat hij of zij bij uitstek de juiste coach voor u is.

 

Tijdens een intake met uw trainer worden doelen gesteld. Realistische doelen,  uitgaande van waar u nu staat en rekening houdend met uw lichaam, uw passies, uw getraindheid en eventuele blessures.

Hierna spreekt u met uw trainer persoonlijk af hoe en wanneer u elkaar gaat treffen. U blijft direct en persoonlijk in contact.

Personal training is de meest gegarandeerde manier om echte en blijvende resultaten te halen, zeker op lange termijn. Daarom worden uw resultaten gemonitord en doelen bijgesteld, wat deze ook zijn!

Informatie over onze studio in Leidschendam

Dit zijn de personal trainers in Leidschendam

Locatie

070 7370214

Neem contact met ons op