Personal Training Voorburg

Onze Personal Training Studio Voorburg

Personal training Voorburg bij Personal Fit Club. In het historisch centrum van Voorburg, nabij het station en de A12 bevindt zich onze sfeervolle personal training studio.

 

Uiteraard is studio Voorburg van de meest recente trainingsmaterialen voorzien en werken wij uitsluitend met de beste personal trainers uit de regio. De resultaatgerichte en uitdagende trainingen vinden in een prettige omgeving plaats waarbij uw privacy gewaarborgd is.

Personal Fit Club - training studio Leidschendam - Voorburg klein

Intake & begeleiding personal trainer Voorburg

Bij elke training wordt u persoonlijk door uw eigen personal trainer ontvangen. Na een uitgebreide intake procedure, een health check, diverse beweeg assessments en een eventuele voedingsanalyse wordt een trainingsplan en voedingsplan op maat voor u gemaakt. Gedurende de contactmomenten met uw personal trainer zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden om uw voortgang te bepalen en uw trainings- en voedingsplan eventueel aan te passen. Onze trainingen zijn afwisselend, effectief,  uitdagend, resultaat gericht en hebben een hoog ‘fun’ element.

 

Als u interesse heeft in personal training bij Personal Fit Club te Voorburg dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Wanneer u na deze kennismaking besluit te starten met personal training dan zoeken wij aan de hand van uw persoonlijk situatie, doelen en beschikbaarheid de beste personal trainer voor u uit ons team. Zo kunt u altijd met dezelfde professional aan de slag op de tijden die u uitkomen.

 

Parkeren kan gratis voor de deur of in de directe omgeving.

 

Wilt u meer informatie over personal training bij Personal Fit Club Voorburg? Neem dan contact met ons op en we laten u graag weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden!

Informatie over onze studio in Voorburg

Dit zijn de personal trainers in Voorburg

Locatie

070 – 386 34 00

Neem contact met ons op