Behaal jouw fitness doelen met Personal Fit Club Voorburg

Het draait om jou!

Met onze unieke training op maat aanpak, krijg jij als klant de beste training die helemaal is afgestemd op jouw doelen, lichaam en levensstijl. Hiermee biedt Personal Fit Club Voorburg de leukste trainingen met een optimaal resultaat, wat jouw fitness- of gezondheidsdoel ook is.

Een aanpak die echt werkt; ervaar het zelf!

Iedereen is anders en elk lichaam is anders. Dit zorgt ervoor dat wat voor de ene persoon heel goed werkt, voor de andere persoon helemaal niet zo fantastisch is. Uiteraard zijn er een aantal basisprincipes, die voor iedereen gelden, maar daarnaast is het vooral zoeken naar de aanpak die voor jou en jouw lichaam het beste werken. Denk hierbij o.a. aan je leeftijd, geslacht, fitheid en ervaring. 

Door al deze aspecten van het leven van onze klanten mee te nemen in onze aanpak, kunnen we een uniek, maatwerk trainingsschema bieden wat voor iedere klant de beste resultaten geeft.

Training op maat

De personal trainers van Personal Fit Club Voorburg hebben jarenlange ervaring met de vele aspecten die van invloed zijn op de sportieve mogelijkheden en prestaties van onze klanten. Hierdoor kunnen wij precies analyseren én selecteren wat voor jou lichaam en levensstijl wel en niet werkt. Dit verwerken we in een speciaal maatwerk trainingsprogramma, wat niet alleen het beste resultaat geeft voor jouw persoonlijke doelen, maar wat ook de kleinste kans op blessures geeft.

Met de training op maat van onze personal trainers ontdek je als klant hoe leuk en effectief sporten kan zijn! Met onze motiverende trainingen ontdek je snel dat jij het resultaat kan boeken wat je zoekt. En niets werkt meer motiverend dan resultaat. Wij horen van al onze klanten dan ze onze aanpak veel eerder hadden moeten beginnen, omdat het zo goed werkt. Daarnaast is trainen met je eigen personal trainer natuurlijk een fantastische stok achter de deur om je best te doen en resultaat te behalen. Ook dit helpt mee in het uiteindelijke resultaat.

gun jezelf het beste!

Wat je doel ook is, wij helpen het te realiseren

Wil jij ook jouw persoonlijke doelen behalen? Wil je afvallen? Wil je sterker worden of wil je je voorbereiden op een sportief evenement? Zoek je professionele hulp met revalideren? Of heb je een ander sportief doel waarbij je graag ondersteuning wilt? Onze personal trainers in Voorburg staan voor je klaar.

Bij Personal Fit Club Voorburg draait het om jou en het is onze missie om jouw sportieve doelen realiteit te laten worden. Wil jij dit ook ervaren? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefles. Hierbij maak je direct kennis met onze personal trainers. Met onze body scan en een intakegesprek, kunnen we je vertellen hoe wij denken jouw gewenste resultaat samen te bereiken.

Word sterker dan je sterkste excuus

Ga over die drempel en merk hoe goed en leuk sporten kan zijn!