Klaar voor de zomer met personal training in Voorburg

Waarom personal training?

Het zonnetje komt er steeds vaker door en de temperaturen gaan langzaam maar zeker toch echt omhoog. Met een paar mooie weekenden achter de rug, beginnen de zomerkriebels toch echt te komen bij veel mensen. Tijd dus om je lichaam klaar te maken voor de zomer met personal training in Voorburg.

Met personal training ga jij samen met je eigen personal trainer aan de slag om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Het draait hierbij volledig om jou; de trainer heeft complete focus op jou en jouw doelen. Dit zorgt ervoor dat je met personal training heel goed resultaat kunt boeken. De voordelen zijn onder andere:

  • Met een personal trainer haal jij het beste uit jezelf!
  • Een stok achter de deur om te sporten en aan je gezondheid te werken.
  • Professionele begeleiding om elke oefening perfect uit te voeren. Dit zorgt voor beter resultaat en minimale kans op blessures.
  • Leuke, uitdagende en diverse trainingen. Geen training is hetzelfde. Wat je vaak in een normale sportschool ziet is keer op keer dezelfde oefeningen uitvoeren. Bij ons is elke training uniek en dat houdt het leuk en uitdagend.
  • Blijvend resultaat. Uiteraard wil iedereen in 2 weken resultaat, want dat zie je op internet. In de praktijk werkt het helaas niet zo. Er zijn wel enkele, ongezonde manieren om bijvoorbeeld heel snel af te vallen, maar deze zijn dus slecht voor je en bieden geen blijvend resultaat. Met personal training boek je wél echt resultaat en werk je ook aan de toekomst, want het resultaat gaat heel lang mee met onze aanpak.

 

Lees ook: Realiseer jouw sportieve doelen bij Personal Fit Club Voorburg

Waarom Personal Fit Club in Voorburg?

Bij Personal Fit Club in Voorburg onderscheiden we ons door jou net dat beetje extra service en kwaliteit te bieden. Bij ons draait het nog echt allemaal om jou als klant en dat merk je!

  • Een uniek maatwerk trainingsschema, met bijbehorend voedingsadvies. Omdat geen enkele persoon hetzelfde is en dezelfde levensstijl heeft, is het belangrijk om te kijken naar doelen en mogelijkheden die voor jou daadwerkelijk te realiseren zijn. Niets is zo frustrerend en demotiverend dan onhaalbare doelen en weinig resultaat. Wij maken dus tijdens een intakegesprek een complete bodyscan en bespreken jouw manier van leven (o.a. werk, slaap, voeding). Zo kunnen we een passend maatwerk traject starten waarbij de voordelen en effecten voor jou het meest optimaal zijn. En dat merk je in de resultaten.
  • Bij Personal Fit Club in Voorburg vind je een super moderne trainingsfaciliteit, die is voorzien van alle gemakken en machines die je nodig hebt om optimaal te kunnen trainen. En uiteraard is alles gewoon beschikbaar voor jou als klant. Je hoeft dus niet te wachten tot iemand anders klaar is op een machine die jij wilt gebruiken.
  • Privé douches voor maximale privacy. Ideaal voor iedereen die geen zin heeft om gezamenlijk met anderen te douchen.
  • Een koffiecorner met topkwaliteit koffie. Als je hard getraind hebt wil je natuurlijk even uitpuffen. Dat kan in onze relaxte koffiecorner, waar je ontspannen kan zitten met een heerlijk bakje vers gezette koffie.

gun jezelf het beste!

Klaar voor de zomer met personal training in Voorburg

Kijk jij uit naar de zomer? Wil jij de komende maanden nog even de puntjes op de “i” zetten voor je lichaam? Wil jij nog wat afvallen om die mooie bikini te passen? Of wil je nog wat spiermassa erbij krijgen om net wat beter in je vel te zitten?

Met de professionele personal trainers van Personal Fit Club in Voorburg kan het! Wij beloven geen magische resultaten, maar wel de beste aanpak voor het best mogelijke resultaat. De vele klanten die je voorgingen kunnen dit beamen.

Weet je niet zeker of personal training iets voor jou is? Kom dan gewoon eens langs voor een gratis proefles. Het is geheel vrijblijvend. Zo kun je kennismaken met de personal trainers en ervaren hoe dit in zijn werk gaat. Op deze manier kun je een goed onderbouwde keuze maken om een gezondere en fittere levensstijl te maken, samen met ons.

Meld je aan voor de gratis proefles via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Maak jezelf klaar voor de zomer!

Twijfel niet langer en ervaar het zelf.