Personal training voor iedereen, elk niveau en elke leeftijd

Personal training voor elk niveau

Ben jij op zoek naar personal training om jouw persoonlijke fitness doelen te halen? Wil je graag afvallen, trainen voor een bepaald doel, sterker worden of heb je een ander gezondheidsdoel? Personal Fit Club in Voorburg biedt personal training voor iedereen, van elk niveau en elke leeftijd. Hier lees je alles over hoe wij jou kunnen helpen om je doelen te realiseren.

​Personal training is voor iedereen, ongeacht je niveau. Of je nu wilt beginnen met sporten, of dat je een professional atleet bent die gerichte hulp wil bij de voorbereiding van een sportevenement, Personal Fit Club helpt je verder.

Personal training voor beginnende sporters

Als beginnende sporter kun je wel wat hulp gebruiken. We horen van veel klanten dat ze in eerste instantie in een normale sportschool begonnen zijn, maar daar al vrij snel tot de conclusie kwamen dat ze begeleiding misten en daarmee ook resultaat. Er is natuurlijk niets mis met een sportschool, maar veelal mis je daar de aandacht die je, zeker als beginnende sporter, nodig hebt. Weinig tot geen begeleiding leiden veelal tot pijntjes of echte blessures en/of amper resultaat. Beide zijn enorme dooddoeners voor je motivatie.

Onze personal trainers hebben een ruime ervaring met beginnende sporters. Voordat we beginnen met trainen bespreken we uitgebreid je wensen. Zo ben jij als klant verzekerd van de beste aanpak die precies gericht is op het behalen van jouw doelen én die past bij jouw manier van leven, werken, etc.

Door deze maatwerk aanpak zul je merken dat je snel resultaat boekt. Uiteraard let jouw personal trainer erop dat je elke oefening precies goed uitvoert, zodat je ook geen last zult krijgen van blessures. Combineer dit met goed voedingsadvies en je zult verrast worden door wat je lichaam kan en het resultaat. Of het nu afvallen, sterker worden of revalideren is: Personal Fit Club helpt je vooruit.

 

Personal training voor ervaren atleten

Ook ervaren atleten kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. We krijgen ervaren sporters als klant die zich specifiek willen voorbereiden op een sportief evenement, zoals een triathlon, of sporters die net even extra de puntjes op de “i” willen zetten.

De personal trainers van Personal Fit Club Voorburg zijn opgeleid én hebben ervaring om op de best mogelijke manier op deze wensen in te spelen voor maximaal resultaat. Door de maatwerk aanpak kunnen we zelfs de beste sporters nog een tandje hoger tillen.

Wil jij dit ook ervaren en heb jij een bepaald doel waarvoor je traint? Maak het werkelijkheid en train samen met onze personal trainers.

Personal training voor elke leeftijd

Bij Personal Fit Club Voorburg kun je optimaal trainen, ongeacht je leeftijd. Onze klanten variëren in leeftijd van 10 jaar tot 85 jaar, en alles ertussenin.

Doordat elke training maatwerk is, krijg je altijd de perfecte training, hoe oud je ook bent. We passen de oefeningen aan, de gewichten, het aantal herhalingen en uiteraard ook het voedingsadvies om de ideale mix voor een optimale gezondheid én resultaat te bieden.

Wil jij je kinderen lekker ongedwongen laten sporten, eventueel met broer of zus als duo training, dan kun je perfect bij ons terecht. Jouw kinderen zijn bij ons veilig; de personal trainer zorgt ervoor dat er geen ongelukjes kunnen gebeuren met gewichten en machines. Zo maak je jouw kinderen op een leuke en goede manier extra fit en sterk, wat in deze tijd een groot voordeel is.

gun jezelf het beste!

Bekijk onze virtuele rondleiding van de trainingsstudio

Wil je alvast weten hoe onze trainingsstudio in Voorburg eruit ziet?

Hiernaast kun je een virtuele rondleiding krijgen.

 

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor personal training voor iedereen; de perfecte manier om je team gezond en fit te houden voor meer resultaat in je bedrijf. Lees hier meer over onze zakelijke diensten.

Personal training in Voorburg zelf ervaren?

Ben jij op zoek naar gewoon een goede personal trainer, waarbij je niet teveel betaalt? Dan is Personal Fit Club in Voorburg iets voor jou. Wij rekenen een eerlijke prijs voor een kwalitatief goede training, waarbij je absoluut resultaat gaat boeken en jouw persoonlijke fitness wensen gaat realiseren.

Wil je het kosteloos en vrijblijvend eens proberen? Meld je dan aan voor een proefles. Vind je het niets? Geen probleem. Vind je het super, dan gaan we een maatwerk trainingsprogramma voor je opstellen en doen wij alles om jouw wensen waar te maken.