Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (1)DE NIEUWE CLUB VOOR PERSONAL TRAINING IN DEN HAAG CENTRUM IS OPEN!


Vanaf nu heeft De Personal Fit Club zijn deuren geopend in het centrum van Den Haag. In de privé-studio’s train je één op één je met je eigen gespecialiseerde begeleider. Elke training is aangepast aan individueel niveau, wensen en mogelijkheden. Een standaard aanpak bestaat niet, ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer je wil, zowel in de studio, buitenlucht of thuis. En dat is uniek in Den Haag Centrum!

 

 

Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (3)Blijvend resultaat
Bob Entrop is eigenaar van Personal Fit Club Den Haag Centrum: “Personal training is sterk groeiende in Nederland en dat is niet voor niets. Het is gebleken dat het de meest effectieve manier van trainen is. Wij staan garant voor blijvend resultaat. Wij bieden je een gevarieerd programma waarbij wij jou continue stimuleren het beste uit je zelf te halen, op alle niveaus. Of je nu een beginner bent of topsporter.”

 

 

 

 

Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (5)Gratis proefsessie

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking! Personal Fit Club Den Haag Centrum is geopend van maandag t/m zaterdag van 6.00 uur tot 22.00 uur.