De nieuwe club voor personal training in Den Haag Centrum is open!

De nieuwe club voor personal training in Den Haag Centrum is open!

Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (1)DE NIEUWE CLUB VOOR PERSONAL TRAINING IN DEN HAAG CENTRUM IS OPEN!


Vanaf nu heeft De Personal Fit Club zijn deuren geopend in het centrum van Den Haag. In de privé-studio’s train je één op één je met je eigen gespecialiseerde begeleider. Elke training is aangepast aan individueel niveau, wensen en mogelijkheden. Een standaard aanpak bestaat niet, ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer je wil, zowel in de studio, buitenlucht of thuis. En dat is uniek in Den Haag Centrum!

 

 

Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (3)Blijvend resultaat
Bob Entrop is eigenaar van Personal Fit Club Den Haag Centrum: “Personal training is sterk groeiende in Nederland en dat is niet voor niets. Het is gebleken dat het de meest effectieve manier van trainen is. Wij staan garant voor blijvend resultaat. Wij bieden je een gevarieerd programma waarbij wij jou continue stimuleren het beste uit je zelf te halen, op alle niveaus. Of je nu een beginner bent of topsporter.”

 

 

 

 

Personal Fit Club - De eerste club voor personal training in Zoetermeer is open (5)Gratis proefsessie

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking! Personal Fit Club Den Haag Centrum is geopend van maandag t/m zaterdag van 6.00 uur tot 22.00 uur.

 

 

 

1Reactie
  • Master MLS
    Geplaatst op 07:15h, 20 februari Beantwoorden

    Toch was ik vastberaden om iets aan m’n lijf te doen en dus ging ik op zoek naar een andere manier, eentje die wel werkte. Gelukkig kwam ik 10-in-10 tegen bij Personal Fit Club! Ik heb gebeld, kon dezelfde dag nog langskomen voor een intake en een dag later was mijn eerste personal training. Na een week deed werkelijk elke spier in mijn lijf pijn maar dat maakte niet uit. Mijn personal trainer wist me elke keer weer tot het uiterste te laten gaan en de 10 weken vlogen voorbij. Tuurlijk ging het niet vanzelf, moest er bijna elke dag hard gewerkt worden en moest ik “nee” zeggen tegen lekkere dingen. Maar na een paar weken volhouden, gaf de weegschaal steeds een kilootje minder aan, werd mijn conditie beter, mijn vetpercentage minder en zat ik lekkerder in mijn vel.

Geef een reactie