Wil jij eens wat anders dan in een sportschool zweten op steeds dezelfde apparaten? Mis je de motivatie om jouw dagelijkse fitnessroutine uit te voeren? Kom dan langs bij Personal Fit Club. Wij bieden indoor en outdoor Personal Training. Samen met onze Personal Trainers lekker buiten aan de slag om jouw persoonlijke doelstellingen te halen. Genieten van de natuur én werken aan jouw lichaam. Wat wil je nog meer!

 

Personal Fit Club - Outdoor Personal Training - lekker buiten trainen met een Personal Trainer foto 1Personal Fit Club heeft 5 moderne training studio’s in en om Den Haag. Omdat Den Haag een prachtige omgeving heeft, trainen wij graag buiten met onze klanten. Zo trainen wij graag buiten in de stad, maar ook op het strand. De ultieme lekkere outdoor workout; genieten van de frisse lucht en werken aan jouw lichaam en geest.

Met Personal Training behaal jij optimaal resultaat zonder een motivatiedip. Zeker wanneer je outdoor personal training doet, verveel jij je gegarandeerd nooit! Unieke oefeningen en uitdagende trainingen.

 

Outdoor trainen

Met onze Personal Trainers kun jij in de buitenlucht werken aan:

  • Afvallen; op een leuke manier vet verbranden en strakker in je vel komen.
  • Revalideren; in de gezonde buitenlucht werken aan blessures en pijntjes.
  • Sterker en fitter worden; outdoor personal training is perfect om uithoudingsvermogen en kracht op te bouwen.

 

Personal Fit Club - Outdoor Personal Training - lekker buiten trainen met een Personal Trainer foto 2Daarnaast is outdoor trainen super geschikt wanneer jij specifieke doelen hebt zoals trainen voor een marathon of een keuring voor je werk.

 

Wil jij zelf ervaren hoe het is om gezellig en goed aan de slag te gaan met Personal Training in de buitenlucht? Neem dan contact op met Personal Fit Club. Onze trainers staan voor je klaar en helpen jou graag verder met een persoonlijke en professionele aanpak.