Update met betrekking tot de coronavirus maatregelen na 19 mei 2021

 

Personal-Fit-Club---Trainen-na-het-Coronavirus-bij-Personal-Fit-Club---update-19-mei

De maatregelen rond het coronavirus en de lockdown worden eindelijk versoepeld waardoor Personal Fit Club vandaag, 19 mei 2021, weer open gaat! Dit is super goed nieuws, want zo kunnen wij je weer helpen met het werken aan jouw gezondheid. Uiteraard doen wij dit geheel volgens alle bestaande maatregelen van de overheid én gaan wij een stapje verder. Zo kun je met een 100% gerust gevoel, veilig bij ons komen sporten.

Personal Fit Club is een luxe, professionele privé studio, waar je onder begeleiding van Personal Trainers kunt werken aan je fitheid, gezondheid of revalidatie. Ben jij in de afgelopen maanden wat kilo’tjes aangekomen omdat je niet kon sporten? Geen zorgen; met onze persoonlijke aanpak, helpen we je er zo weer vanaf. Met je eigen personal trainer maak je een plan van aanpak wat helemaal gericht is op jouw lichaam en jouw wensen. Zo behaal je optimaal resultaat.

 

Omdat jouw gezondheid en veiligheid bij ons op de eerste plaats komen, hebben wij er alles aan gedaan om onze training studio’s zo gezond en veilig mogelijk te maken. Dit zijn de maatregelen die wij genomen hebben in onze studio’s:

  • Elke studio is opgedeeld in veilige ruimtes waarbinnen jij als klant veilig kan trainen en de hygiëne gewaarborgd kan worden door de trainer.
  • Al het trainingsmateriaal wordt bij elk gebruik schoongemaakt met alcohol. Zo weet je zeker dat alles wat je aanraakt geheel hygiënisch en veilig is.
  • We zorgen in elke studio voor voldoende ventilatie om aerogene verspreiding te voorkomen. Zo is er in onze studio in Den Haag een extra dakraam geplaatst om hierbij te helpen.
  • De trainingsschema’s zijn zo ingepland, dat er geen opstopping voor de deur ontstaat en alle klanten op andere tijden binnenkomen en het pand verlaten.

 

Bij Personal Fit Club train je niet in een openbare sportschool met vele andere mensen. Dit zorgt ervoor dat afstand houden goed kan. Je traint daarnaast met materiaal wat speciaal voor jou is schoongemaakt. Dit alles zorgt ervoor dat je niet veiliger en hygiënischer kunt trainen dan bij ons!

 

Naast al deze maatregelen, bieden we ook nog buiten trainingen aan. Voel jij je indoor toch nog niet helemaal veilig; geen zorgen! Bij elke studio hebben we de mogelijkheid om je een volledige training aan te bieden. Onze personal trainers zorgen ervoor dat alle materialen gewoon buiten voor je klaarstaan. Wel zo makkelijk! Neem vooraf even contact met ons op om dit af te stemmen.

Heb je nog vragen over het trainen na de lockdown en de coronavirus maatregelen? Ons team staat voor je klaar. Je kunt ons bereiken via de contactpagina, of via Facebook.