Ben jij die extra kilo’s ook zo zat en wil je graag succesvol afvallen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ben je al even bezig met afvallen, maar krijg je die laatste hardnekkige kilo’s er niet af? Dan kan personal training iets voor jou zijn! Ga aan de slag met een personal trainer en start vandaag nog met succesvol afvallen. Hoe? In deze blog leggen we het je uit.

 

Veel mensen willen succesvol afvallen

Het is een van de meest genoemde redenen die we horen van klanten die bij ons langskomen: afvallen. Niet zo gek, want overgewicht en obesitas komen in de hele wereld steeds vaker voor. Volgens het Loketgezondleven.nl heeft momenteel de helft van de volwassen Nederlanders last van overgewicht en heeft 14% obesitas. Naar verwachting is de helft van de wereldbevolking te zwaar in het jaar 2035. Niet voor niets worden er nu ook al maagverkleiningen aangeboden aan jongeren vanaf 13 jaar. Een drastische stap om het aantal mensen met overgewicht terug te dringen.

Gelukkig is er in veel gevallen heel goed iets te doen aan overgewicht. Trainen met een personal trainer is een van de meest succesvolle manieren om af te vallen.

 

Leestip: 3 redenen waarom voeding net zo belangrijk is als trainen

 

Waarom personal training zo effectief is om af te vallen

Veel mensen die willen afvallen weten wel dat gezond eten en sporten noodzakelijk zijn, maar hebben een steuntje in de rug nodig. Dit is precies wat onze personal trainers jou bieden. Door met ons samen te werken, sta je er niet alleen voor. Dit heeft allerlei voordelen:

  • Wij zorgen voor leuke, afwisselende en spannende trainingen waarmee je echt resultaat boekt. Je bent dus niet vanalles aan het doen zonder dat je er wat van merkt, maar al na enkele weken ga je resultaat zien én voelen.
  • Je wordt gemotiveerd om af te vallen en blijft dit ook. Niet alleen door het resultaat wat je boekt, maar ook omdat er iemand bij je is in elke stap van het proces. Jouw eigen personal trainer helpt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal om de uitdaging van het afvallen aan te gaan. En dat werkt!
  • De personal trainers van Personal Fit Club bieden niet alleen leuke en goede trainingen die zijn afgestemd op jouw lichaam, maar ook helpen we met het gezonder maken van je leven. Want trainen is slechts een onderdeel van afvallen. Onze personal trainers zijn opgeleid in én hebben veel ervaring met voedingsadvies. Zo weet je zeker dat je dubbel effect merkt van je inspanningen. Afvallen begint immers in de keuken en als je lekkere en gezonde maaltijden kunt combineren met sporten, dan ga je pas echt vooruit.
  • Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere persoonlijke doelen. Dit snappen wij als geen ander. We helpen je dan ook niet met een algemeen trainingsprogramma wat je in elke sportschool krijgt, maar wij bieden maatwerk oplossingen. Zo passen we elk trainingsschema helemaal aan aan jouw lichaam en aan jouw doelen. Dit biedt niet alleen het beste resultaat, maar ook de kleinste kans op blessures.

 

Ook jij kan succesvol afvallen

Als je denkt dat je alles al hebt geprobeerd om af te vallen en dat niets werkt, dan nodigen we je graag uit om het tegendeel te bewijzen. Je bent nooit te oud, of te jong om af te vallen als je dat echt wilt. Je hebt geen dure operaties of ingewikkelde en dure supplementen nodig.

Wil jij ook succesvol afvallen? Wil je snel beginnen met het kwijtraken van die extra kilo’s? Boek dan een gratis proefles en ervaar direct hoe wij je kunnen helpen met het realiseren van jouw persoonlijke doelen.