Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent voor veel mensen dat er allerlei nieuwe voornemens gemaakt worden. Super goed om als voornemen te hebben om aan je gezondheid en fitheid te werken. Bij Personal Fit Club helpen we je graag om dit op een goede manier te realiseren.

 

Realistische voornemens

Wij denken dat het belangrijk is om bij je goede voornemens altijd realistisch te zijn. Niets is zo demotiverend als een doel stellen wat je vervolgens nooit haalt, waardoor je aan jezelf en het nut van doel gaat twijfelen. Zonde!

Doelen

Door te werken met realistische doelen, zie je niet alleen resultaat aan je lichaam, maar ook doordat je je doelen begint te halen. Succes is een van de beste motivatoren om door te gaan.

Kies een pad wat leuk is

Om je doelen te halen, is het goed om te kijken naar het doen van oefeningen die je leuk vindt. Net als het behalen van succes, is het hebben van plezier erg belangrijk wanneer het gaat om je motivatie. Samen met je personal trainer maken we bij Personal Fit Club een pad naar jouw persoonlijke doelen, waarmee jij gemotiveerd blijft en vooral veel plezier hebt in elke training.

Je voortgang monitoren

Door je voortgang bij te houden, wordt het resultaat echt tastbaar. Natuurlijk kun je elke dag in de spiegel kijken als je wilt afvallen, maar door het bijhouden van je gewicht, of omvang, in een schema is helemaal handig en opbeurend. Er zijn allerlei handige sport apps die je helpen met het monitoren van je vooruitgang. Ook bij Personal Fit Club helpen we je hier ook graag mee, met een persoonlijk schema voor jouw resultaten.

Jezelf belonen

Heb je een doel, of een tussentijds doel gehaald? Dan is er iets te vieren. Beloon jezelf met een nieuw kledingstuk voor je trainingen, of las een cheatday in als je op dieet bent. Zo blijft het extra leuk en heb je altijd wat om naar uit te kijken en naartoe te werken.

 

Wij helpen onze klanten graag met het opstellen van realistische doelen om ook in 2023 goed te sporten. Voornemens zijn fantastisch, maar ze moeten wel haalbaar zijn. Als je online leest dat je in 2 weken 5 kilo kan afvallen, dan kan het in werkelijkheid alleen maar tegenvallen en dat werkt demotiverend. Samen zorgen wij ervoor dat jij snel resultaat ziet en door wilt gaan!

Kom langs of maak gemakkelijk online een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een gratis proefles.