Ben jij op zoek naar personal training in Den Haag en omstreken? Dan ben je bij Personal Fit Club aan het juiste adres. In een fijne en professionele sfeer, verzorgen wij privé training en helpen we je met afvallen, sterker worden en fitter worden. Ook kunnen onze personal trainers je helpen met revalideren en een op maat gemaakt voedingsplan voor het verbeteren van je algemene gezondheid.

 

Waarom personal training

Waarom zou je kiezen voor personal training en niet voor bijvoorbeeld een reguliere sportschool? Dit is een vraag die we vaker horen en waarop we het antwoord graag uitleggen.

Uiteraard is er niets mis met een reguliere sportschool. Je kunt hier prima trainen. Echter is de begeleiding veelal minimaal en moet je dus zelf aan de slag met je trainingsschema en oefeningen. Daarnaast zijn er vaak veel mensen in de sportschool, waardoor je moet wachten op het apparaat waarmee je wilt trainen. Tot slot merken we dat veel mensen zich tegenwoordig zorgen maken over de hygiëne in een sportschool.

Personal training scoort juist op deze bovenstaande punten. In onze privé trainingsstudio’s krijg jij maximale persoonlijke begeleiding voor een optimaal resultaat van al je inspanningen. Zo weet je dat geen minuut verloren gaat om gezonder, sterker en fitter te worden. Door de begeleiding weet je ook zeker dat de kans op blessures minimaal is. Daarnaast hoef je nooit te wachten op een apparaat en is de hygiëne in een privé studio optimaal. Daarnaast heb je vrijwel geen andere mensen in de training studio, waardoor het ook uitermate geschikt is wanneer je last hebt van schaamte of bang bent voor vooroordelen. Bij ons kun je op je gemak trainen met iemand die jou begrijpt en je persoonlijke verder helpt. En dit is wat personal training zo goed, maar vooral fijn maakt!

Een ander belangrijk punt is het feit dat veel mensen in een reguliere sportschool op een gegeven moment in een motivatie dip terecht komen. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jouw trainingen nooit saai zijn en altijd uitdagend. Heb je dan alsnog even geen zin, dan helpen wij je door je dip heen. Zo blijven we samen met jou werken aan jouw persoonlijke doelen.

 

Personal Fit Club - jouw personal trainer in de regio Den Haag - Personal training in Den Haag en omstreken

Personal training in Den Haag en omstreken

Personal Fit Club verzorgt personal training in Den Haag en omstreken. Met 4 privé trainingsstudio’s kun je ons vinden in Den Haag centrum, Voorburg, Zoetermeer en Leidschendam.

In elke training studio staan diverse professionele en ervaren personal trainers voor je klaar. In een gratis intake gesprek maak je kennis met jouw persoonlijke trainer en hebben jullie het over jouw wensen en doelen. Daarnaast maken we een startmeting van je lichaam, zodat we continue je voortgang kunnen monitoren. Aan de hand van deze gegevens maken we een persoonlijk trainingsplan voor je waarmee je de weken erna samen aan de slag gaat.

We noemden eerder al dat motivatie heel belangrijk is en daarom zorgen we ervoor dat elke training uniek is en nooit repetitief. Zo blijf jij gemotiveerd en zie je ook het snelst resultaat. Dit is uiteraard de beste booster voor je inzet.

Bij Personal Fit Club streven we ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Om deze reden zijn wij altijd bezig met vernieuwen en optimaliseren, van zowel onze training studio’s, maar ook van onze personal trainers. Bijscholing en kennis staan hoog bij ons in het vaandel.

 

Ervaar personal training zelf!

Wil jij zelf ervaren hoe leuk en goed personal training kan zijn? Wil jij liever niet naar een sportschool, maar weet je niet goed hoe je dan moet trainen? Wil jij uitstekende persoonlijke begeleiding en gaan voor het beste resultaat? Dan is Personal Fit Club zeker wat voor jou. Ervaar het zelf en kom langs, of maak een afspraak voor een gratis proefles.