Afvallen

Begeleid afvallen bij Personal Fit Club

Mensen beginnen vaak met sporten met als hoofdreden: afvallen. Maar, sporten zonder een aangepast voedingspatroon leidt niet snel tot het gewenste resultaat. De Personal Fit Club (met o.a. locaties in Den Haag, Zoetermeer en Voorburg) is gespecialiseerd in voedingsadvies in combinatie met (intensief) sporten onder leiding van uw eigen personal trainer & coach.

Of u nu vele of slechts enkele kilo’s kwijt wilt, de trainer maakt samen met u een plan op maat. Resultaat gegarandeerd!

Personal Fit Club heeft de kennis in huis om u naast de gerichte trainingen ook te voorzien van de juiste informatie op voedingsgebied. Uiteraard helpen onze personal trainers u graag met een persoonlijk voedingsadvies op maat zodat u het traject van afvallen zo efficiënt en prettig mogelijk kan volbrengen.

Personal Fit Club - Personal Training - Afvallen

Speciaal afslank arrangement

Speciaal voor mensen die willen afvallen met begeleiding van een coach heeft de Personal Fit Club een afslank-arrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit:

  • health check
  • voedingsadvies
  • 10 personal training sessies in de studio
  • 5 maal bootcamp (buiten)training
  • wekelijks weegmoment met evaluatie

 

Prijs: € 929,-

 

Variaties op dit arrangement en andere afslankvormen zijn in overleg mogelijk. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende gratis intake waarin we de beste optie voor u kunnen voorleggen.

 

Meer weten over begeleid afvallen met een personal trainer?