Afvallen

Begeleid afvallen bij Personal Fit Club

Mensen beginnen vaak met sporten met als hoofdreden: afvallen. Maar, sporten zonder een aangepast voedingspatroon leidt niet snel tot het gewenste resultaat. De Personal Fit Club (met o.a. locaties in Den Haag, Zoetermeer en Voorburg) is gespecialiseerd in voedingsadvies in combinatie met (intensief) sporten onder leiding van uw eigen personal trainer & coach.

Of u nu vele of slechts enkele kilo’s kwijt wilt, de trainer maakt samen met u een plan op maat. Resultaat gegarandeerd!

Personal Fit Club heeft de kennis in huis om u naast de gerichte trainingen ook te voorzien van de juiste informatie op voedingsgebied. Uiteraard helpen onze personal trainers u graag met een persoonlijk voedingsadvies op maat zodat u het traject van afvallen zo efficiënt en prettig mogelijk kan volbrengen.

Personal Fit Club - jouw personal trainer in de regio Den Haag - personal training en afvallen 2020

Afvallen met een expert

Speciaal voor mensen die willen afvallen met begeleiding van een coach heeft Personal Fit Club diverse specialisten in dienst.

 

Deze experts hebben een opleiding gevolgd op het gebied van voeding en beweging en jarenlange ervaring met optimaal en gezond afvallen. Zij hebben door de jaren heen honderden mensen geholpen met het verwezenlijken van persoonlijke doelen en het streven naar een lager gewicht.

 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende gratis intake waarin we de beste optie voor u kunnen voorleggen zodat u ook snel resultaat kunt boeken.

 

Meer weten over begeleid afvallen met een personal trainer?