Simon heeft 3 tips om zo snel mogelijk weer van die vakantiekilo’s af te komen. Het is natuurlijk voor de hand liggend dat je van de loungebank af moet komen en meer moet bewegen. (Tip 4 😉) Een vakantie brengt je helemaal uit je ritme. Dus hier 3 kleine tips om de eerste stap te zetten!

 

1 Ga terug naar je normale eetpatroon

Op vakantie ga je natuurlijk lekker uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Tussendoor nog een ijsje of een glaasje wijn. Terwijl je thuis misschien wel voldoende hebt aan een bakje muesli in de ochtend. Pak na terugkomst zo snel mogelijk weer je gewone eetpatroon op. Dat is niet makkelijk, maar zo voorkom je wel dat je vakantiepatroon normaal wordt.

 

2 Eet op vaste tijden

Op vakantie at je waarschijnlijk op verschillende tijden. In andere landen is het ook gebruikelijk om wat later te eten. Probeer nu je weer thuis bent je aan een vast ritme te houden.

 

3. Drink minder alcoholische drankjes

Laat die lekkere wijn uit Italië nog maar even in de kast staan en leg ook nog maar even geen biertjes koud. Wil je zo snel mogelijk van die kilo’s af, dan moet je toch echt minderen met alcohol. Tuurlijk, op een feestje is een glas wijn lekker. Maar je hoeft echt niet bij ieder avondmaal een fles open te trekken. Kies de juiste momenten.

 

Begin hiermee en ik ben benieuwd of je door wat meer te bewegen van je vakantiekilo’s afkomt! Succes!

Heb je vragen of wil je meer informatie en hulp bij de strijd tegen de kilo’s? Neem dan contact met ons op. Onze personal trainers helpen je graag verder.