Wil jij graag sporten, maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Mis je de motivatie om lekker te gaan trainen? Ga je naar de sportschool, maar betrap je jezelf erop dat je steeds dezelfde oefeningen doet? Wellicht is personal training dan iets voor jou! Personal Fit Club biedt 4 moderne privé studio’s, waar je aan de slag gaat met een persoonlijke trainer om je te helpen al deze hindernissen te overwinnen en snel én veilig resultaat te boeken.

 

De beste personal training in de omgeving van Den Haag

Wij zullen van onszelf niet zeggen dat wij de beste personal training bieden in de omgeving van Den Haag, maar onze klanten vinden van wel.

Wat wij zelf wel durven zeggen is dat we altijd ons uiterste best doen om resultaat te boeken bij iedere klant en dat dit ook in 99% van de gevallen goed lukt. Bij ons kun je terecht voor snel en goed afvallen, herstel na blessures, spieropbouw, voedingsadvies en meer. Ook helpen wij bedrijven met het gezonder maken van hun team.

 

Waarom kiezen voor Personal Fit Club?

Er zijn diverse redenen om voor de personal trainers van Personal Fit Club te kiezen. We zetten ze even op een rijtje.

 

Persoonlijke aanpak

Bij Personal Fit Club draait het helemaal om jou. Je bent geen nummertje, maar gaat aan de slag met je eigen, vaste personal trainer. Het hele programma draait om jou; alles is afgestemd op jouw lichaam, jouw wensen en jouw mogelijkheden. Met deze maatwerk aanpak, weet je zeker dat je het beste resultaat boekt en de kans op blessures zo klein mogelijk is.

 

Moderne privé trainingsstudio’s

De trainingsstudio’s van Personal Fit Club bieden je de vrijheid en rust die je niet in een reguliere sportschool vindt. Samen met jouw personal trainer ga je aan de slag met de moderne apparatuur en trainingsmiddelen. Elke studio is uitgerust met alles wat je maar kan wensen om lekker te kunnen sporten.

Daarnaast zijn alle 4 de studio’s voorzien van goede ventilatie, een koffie corner, privé douches en toiletten en voldoende parkeermogelijkheden.

De trainingsstudio’s zijn te vinden in Den Haag, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer.

 

Goede opleiding en veel ervaring

Goede personal training begint natuurlijk met goede personal trainers. De personal trainers van Personal Fit Club hebben stuk voor stuk diverse opleidingen afgerond op het gebied van sport, fitness, beweging, voeding en gezondheid. Daarnaast hebben onze trainers veel ervaring op het gebied van sport, fitness en personal training. Ze hebben stuk voor stuk al jaren met vele klanten gewerkt en weten dus precies hoe ze de trainingen leuk en uitdagend kunnen maken én hoe ze jou dus het beste kunnen helpen.

Zo ga je elke keer weer met veel plezier en motivatie aan de slag en bereik je jouw persoonlijke fitness doelen het snelst.

 

Ben jij op zoek naar gewoon goede personal training in Den Haag, Leidschendam, Voorburg of Zoetermeer? Kom dan langs in een van onze studio’s om kennis te maken met de personal trainers en te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We weten zeker dat we je kunnen helpen. Dus investeer in je gezondheid en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.