Heb jij weleens fitness motivatie problemen? Heb je moeite om gemotiveerd te raken voor het sporten? Grijp je elk excuus aan om lekker op de bank te blijven zitten in plaats van naar de sportschool te gaan? Voel je dat eigenlijk wat moet gaan doen aan sporten, maar weet je echt niet wat? Als jij jezelf herkent in deze dingen, vrees dan niet. Je bent niet de enige. Gelukkig kunnen wij je helpen! De juiste fitness motivatie krijgen is een van de specialiteiten van de personal trainers van Personal Fit Club.

Heel veel mensen willen eigenlijk wel sporten, maar kunnen niet de geestelijke motivatie opbrengen om daadwerkelijk de stap te maken en te gaan trainen. Dit is zonde, want sporten is, zoals iedereen weet, heel gezond. Niet alleen versterkt sporten je immuunsysteem, het maakt je in het algemeen fitter, slanker en helpt je daarmee om allerlei kwalen te voorkomen die bij een hoger BMI horen.

Er zijn dus veel redenen om wél te sporten. Bij Personal Fit Club helpen we je graag om gemotiveerd te raken én te blijven! Zo weet je zeker dat, wanneer je eenmaal begint, je ook lekker door wilt gaan en je ene na je andere persoonlijke doel kunt afstrepen.

 

Waarmee kan Personal Fit Club je helpen?

Personal Fit Club is als personal trainer gespecialiseerd om jou te helpen met alle aspecten van je gezondheid. We richten ons uiteraard met name op de trainingen, maar helpen je daarnaast ook met voeding en je mentale kracht.

Je kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende fitness doelen:

  • We helpen je met afvallen, van een paar pondjes rond je middel tot echt grote stappen met veel gewichtsverlies.
  • Onze trainers helpen je goed te revalideren na een blessure. Zo kun je weer zoveel mogelijk pijnvrij leven.
  • Met onze trainingen word je snel fitter; we kunnen je helpen met allerlei leuke en vooral effectieve cardio oefeningen.
  • Als je sterker wilt worden, helpen onze personal trainers om zo snel mogelijk meer kracht en spiermassa te krijgen.
  • Heb je specifieke sportieve doelen, zoals bijvoorbeeld meedoen aan een triatlon, dan helpen we je met de voorbereiding.
  • Zit je geestelijk even wat minder lekker in je vel, dan kunnen wij je helpen om weer een positieve kijk op het leven te krijgen.
  • Ook helpen wij je graag met voedingsadvies. Een gezond leven begint immers in de keuken. We kunnen je helpen met een voedingsplan voor elk soort fitness doel.

 

 

Hoe behoud je je fitness motivatie met een personal trainer?

Personal Fit Club weet alles van motivatie op het gebied van sport en fitness. We komen vrijwel dagelijks in aanraking met mensen die op dat gebied wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door deze ervaring, weten we dus goed hoe we onze klanten gemotiveerd kunnen krijgen én houden.

Het nemen van de eerste stap, namelijk bij onze trainingsstudio’s langskomen, is iets wat je zelf moet doen. Maar begin je eenmaal met onze trainingen en advies, dan weten we zeker dat je niet te stoppen bent.

Resultaat is de beste motivator

Iedereen raakt sneller gemotiveerd wanneer er resultaat wordt geboekt. Met onze personal trainers doe je super effectieve workouts, waardoor je snel dat eerste resultaat gaat zien. Dit is de basis en helpt je met je motivatie voor de aankomende tijd.

Daarnaast zorgen wij elke dag weer voor leuke, gevarieerde en uitdagende trainingen. Zo wordt jij verrast en wordt je lichaam uitgedaagd. Dit is super belangrijk om gemotiveerd te blijven én om resultaat te boeken.

Tot slot is het trainen met een personal trainer niet alleen heel gezellig, het geeft je ook een soort stok achter de deur. We merken dat wanneer er door een trainer meegekeken wordt, onze klanten eerder geneigd zijn om onze adviezen en voedingsschema’s te volgen als ze niet in onze trainingsstudio’s zijn.

 

Wil jij ook fitness resultaat boeken?

Als jij ook wilt genieten van gezellige, leuke en effectieve trainingen, waarbij je echt resultaat boekt en gemotiveerd wordt om door te gaan, neem dan contact met ons op. Onze personal trainers helpen je graag verder. Je bent uiteraard ook van harte welkom in een van onze 4 studio’s in Den Haag, Leidschendam, Voorburg of Zoetermeer.