Woon jij in Den Haag en ben je op zoek naar hulp om je persoonlijke fitness doelen te realiseren? Heb je moeite om af te vallen en wil je die kilo’s nu echt kwijt? Wil je professionele hulp bij je voorbereiding op een sport evenement? Dan zijn de personal trainers van Personal Fit Club in Voorburg iets voor jou! Zij kunnen jou helpen met al je fitness- en gezondheidsdoelen. Hieronder lees je alle voordelen van het werken met een personal trainer in Voorburg.

We horen van diverse klanten dat ze de drempel van een personal trainer in eerste instantie vaak vrij hoog vinden, maar dat ze het veel eerder hadden moeten doen als ze eenmaal bij ons trainen. Het grootste deel van de mensen denkt dat ze hun fitness- en gezondheidsdoelen zelf makkelijk kunnen realiseren. Helaas komt het veel voor dat dit eindigt in een desillusie, omdat het niet zo snel of goed gaat als vooraf gedacht. Herken je je hierin? Geen zorgen! Wij helpen je verder.

 

Het draait om jou

Het grote voordeel van personal training bij Personal Fit Club in Voorburg is dat het allemaal om jou draait. Na een persoonlijke intake en full body scan, weten we exact wat jij wilt en hoe jou lichaam is. Onze aanpak voor succes is helemaal afgestemd op deze informatie en zo krijg je dus een maatwerk trainingsschema, waarmee succes verzekerd is.

 

Leestip: Realiseer je sportieve voornemens in 2024 met een personal trainer

 

Dit bieden we jou in onze trainingsstudio in Voorburg

Afgezien van een persoonlijke aanpak, bieden we je de volgende voordelen wanneer je met onze personal trainers komt trainen.

Gerichte aanpak

Bijna iedereen heeft specifieke doelen en wensen als het op sporten aankomt. Onze personal trainers kijken naar de beste aanpak om die doelen te bereiken. Hierbij nemen we ook jouw levensstijl mee, zoals je eetgewoontes en je thuis- en werksituatie. Zo kunnen we een plan maken wat jou het beste gaat helpen met de mogelijkheden die jij zelf hebt. Het heeft geen zin om onrealistische doelen en schema’s te maken die je toch niet kan volgen. Dit werkt demotiverend.

 

Motivatie

Motivatie is de beste drijfveer voor succes. Wanneer je gemotiveerd bent, volgt resultaat automatisch en wanneer je resultaat boekt, raak je meer gemotiveerd. Dit is een opwaartse spiraal die zeer belangrijk is voor het behalen van jouw fitness doelen. Als je wilt afvallen, is er niets zo motiverend dan zien dat de kilo’s eraf vliegen. Als je wilt groeien, is niets zo motiverend om te zien dat je zwaarder kunt benchen.

Onze personal trainers zorgen voor super leuke en motiverende trainingen, waarmee je resultaat boekt.

 

Resultaat zonder blessures

Uiteraard zit je niet te wachten op blessures. Niet alleen zijn blessures pijnlijk, ze zijn ook vervelend in het dagelijks leven en remmen je progressie in je trainingen. Bij Personal Fit Club vinden we het heel belangrijk om te zorgen dat onze klanten wel resultaat boeken, maar niet geblesseerd raken. Dit doen we door de oefeningen af te stemmen op jouw lichaam en fysieke gezondheid, maar ook door elke oefening voor te doen. Daarnaast letten we op de vorm wanneer jij de oefening uitvoert en sturen we bij waar nodig. Zo weet je zeker dat jij de kleinste kans op blessures hebt, terwijl je het grootste resultaat boekt.

 

De stok achter de deur

Veel van onze klanten zien ons al de stok achter de deur om met hun gezondheid bezig te zijn. Door de afspraak die ze met ons hebben voor elke training en de motivatie die wij bieden, krijgen mensen ineens de smaak te pakken en behalen ze persoonlijke doelen die voorheen ver buiten bereik leken.

 

Wil jij ook jouw fitness doelen halen? Wil je afvallen, sterker worden, hulp bij revalidatie of hulp bij de voorbereiding van een marathon? Woon jij in Den Haag en zoek je sportieve hulp? De personal trainers van Personal Fit Club in Voorburg helpen je verder. Je kunt een gratis proefles boeken om geheel vrijblijvend te ervaren of het iets voor jou is. Wel zo prettig.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze studio, of neem contact met ons op.