Het nieuwe jaar is begonnen en wij wensen iedereen een fantastisch, gezond en sportief 2024. Zo met de start van het nieuwe jaar is het voor veel mensen tijd om de goede voornemens om te zetten in daden. Afvallen en een gezondere lifestyle zijn veelgehoorde voornemens. In deze blog gaan we in op hoe je je sportieve voornemens dit keer echt kan realiseren met de hulp van een personal trainer. Zo weet je zeker dat 2024 echt een topjaar wordt.

 

De meest genoemde sportieve voornemens

Voor de meeste mensen is het niet verbazingwekkend dat de meest gehoorde goede voornemens een sportief of gezond karakter hebben. Naast zaken als meer succesvol zijn in het bedrijf, financieel gezonder worden en meer van de wereld zien, zijn veel gericht op fysiek en mentaal gezonder worden.

We noemen een paar van de meest genoemde voornemens:

  • Met stip op 1 staat elk jaar weer afvallen. Gedurende de feestdagen eten en drinken de meeste mensen net wat meer lekkere dingen met als idee om in januari te werken de extra kilo’s er weer af te krijgen.
  • Stoppen met roken is ook een bekend en veelgenoemd voornemen, uiteraard heel goed passend bij een gezondere levensstijl.
  • Minde alcohol drinken sluit hier ook weer mooi op aan.
  • Meer sporten en bewegen is een van de peilers van een gezondere levensstijl en veelgenoemd als goed voornemen.
  • Gezonder eten is de andere peiler.
  • Yoga doen of andere vormen van mediteren voor meer geestelijke rust en gezondheid.

Lees hier een lijst met alle meest genoemde voornemens.

 

Zo kan een personal trainer je helpen met het realiseren van je sportieve voornemens

De personal trainers van Personal Fit Club helpen elk jaar vele klanten met het realiseren van hun sportieve voornemens. We snappen heel goed dat je om echt af te vallen veelal een stok achter de deur nodig hebt; iemand die je helpt met concrete acties en die je erop wijst wanneer het de verkeerde kant op gaat.

Met een op maat gemaakt plan, wat precies past bij jouw lichaam, wensen en levensstijl, zorgen wij ervoor dat je dit jaar echt gaat slagen met afvallen. Geen loze beloftes, maar bewezen succesvolle methodes om bij iedereen die dat wil, gewichtsverlies te realiseren.

Het begint natuurlijk wel bij de wens en wilskracht van jou als klant. Als jij je ervoor wilt inzetten, garanderen we resultaat.

 

Leestip: 10 tips om die extra calorieën van de feestdagen weer snel kwijt te raken

 

Blijvend resultaat met gewichtsverlies

Je leest online veel over wondermiddelen en magische oefeningen die je super snel helpen met afvallen en ook zorgen dat je alleen buikvet kan verbranden. Helaas weten wij uit ervaring dat geen van deze middelen of oefeningen echt werkt. Daarnaast is het zo dat super snel afvallen veelal niet duurzaam is, omdat je je lichaam in bochten moet wringen die je niet lang vol kan houden. Denk aan crash diëten: dit kun je maximaal een paar weken volhouden en daarna komen de kilo’s er net zo snel weer bij als je weer meer gaat eten.

Bij Personal Fit Club willen we uiteraard dat iedereen snel resultaat boekt, maar liever hebben we dat je blijvend resultaat boekt. Door op de juiste manier af te vallen en een verandering in je levensstijl te realiseren, behoud je je resultaat en kun je ook op de lange termijn genieten van een lager gewicht, minder lichaamsvet en een gezonder gevoel.

 

Wil jij ook ervaren hoe onze personal trainers jou kunnen helpen met het realiseren van je sportieve voornemens in 2024? Wil jij dit jaar ook echt resultaat met afvallen? Neem dan contact met ons op en boek een gratis proefles. Zo kun je direct, kosteloos ervaren hoe goed een personal trainer jou kan helpen.