Heb jij ook goede voornemens voor 2020 als het gaat om jouw lichaam, energie of sporten? Bij Personal Fit Club helpen we je graag om jouw goede voornemens voor het komende jaar te realiseren.

Personal Fit Club - jouw personal trainer in de regio Den Haag - Goede voornemens voor 2020Veel mensen herkennen het wel; aan het einde van het jaar ga je nadenken over wat je volgend jaar beter of anders wilt doen. Enkele van de meest gehoorde voornemens zijn ‘meer sporten’ en ‘afvallen’. Wij weten als geen ander dat deze voornemens super goed zijn, maar soms ook lastig om waar te maken. Gelukkig kun je bij ons terecht voor hulp! De personal trainers van Personal Fit Club staan voor je klaar om jou te helpen met het verwezenlijken van een meer sportief 2020, of een slanker en fitter lichaam.

 

Sporten is niet alleen goed voor je lichaam en de lijn, maar ook goed voor je geestelijke energie. Je zult merken dat wanneer jij fitter bent en lekkerder in je vel, je ook geestelijk fitter wordt en meer energie hebt.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal Fit Club staat voor je klaar om jou te helpen met jouw goede voornemens voor 2020. Naast afvallen en fitter of sterker worden, kunnen onze personal trainers en fysiotherapeuten jou ook helpen met:

  • revalideren,
  • het verminderen of weghalen van (chronische) pijntjes,
  • je motivatie om te sporten,
  • pijn in je bekken, heupen, nek en rug.

Door te trainen met een personal trainer word je gestimuleerd om je best te doen, maar houden we de trainingen ook leuk door diversiteit en persoonlijke hulp en feedback. Daarnaast zijn onze training studio’s al vanaf 06:00 uur in de ochtend open, dus tijd hoeft ook geen excuus meer te zijn. Voor of na je werk trainen? Geen probleem!

 

Heb jij goede voornemens op het gebied van sporten, je lichaam en je geest? Weet je alleen niet precies hoe je deze voornemens waar moet maken? Of kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Neem dan contact op met Personal Fit Club. Onze trainers staan voor je klaar in onze priv√© studio’s. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles of een gratis intakegesprek. Zo start jij 2020 op de best mogelijke manier!