Personal Fit Club - Nieuwe Crossmaxx Runner PRO in studio VoorburgDe nieuwe Crossmaxx Runner PRO in studio Voorburg is binnen! We zijn super blij met deze geweldige machine van Crossmaxx. Uiteraard kon eigenaar Rik het niet laten om als eerste een testrondje te maken op deze pro machine. Na een 15 minuten interval training was er maar één conclusie mogelijk: deze machine geeft je echt een goed gevoel!

 

Crossmaxx Runner PRO

Hieronder de specificaties van deze machine, zoals opgegeven door de producent.

Trainingen krijgen een geheel nieuwe dimensie met de curved loopband; de Crossmaxx® Runner PRO! De volledig zelf aangedreven Crossmaxx® Runner PRO biedt een unieke trainingservaring die geen elektriciteit nodig heeft. De Crossmaxx® Runner PRO is uniek door het gebogen loopvlak wat zorgt voor een natuurlijke loopbeweging en door de vier zelf instelbare weerstandsniveaus, waardoor je zelf de gewenste weerstand kan kiezen.
De Crossmaxx® Runner PRO is een commerciële, niet-gemotoriseerde loopband die is ontworpen voor sporters om op hun maximale capaciteit te sprinten. De gebogen loopbandbasis zorgt voor een echte, natuurlijke loopbeweging.

 

Personal Fit Club - Training studio Voorburg - Nieuwe Crossmaxx runner pro in studio Voorburg RikWil jij ook ervaren hoe deze runner jou kan helpen bij jouw personal trainingen? Kom langs bij Personal Fit Club of maak een afspraak via ons contactformulier.