Op 15 december 2020 is Nederland helaas in een lockdown gegaan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit houdt ook in dat sporten aan nieuwe regels moet voldoen. Gelukkig kan Personal Fit Club jouw alsnog helpen met trainen en jouw gezondheid. Hieronder gaan we in op de mogelijkheden voor personal training tijdens de lockdown.

 

Personal-Fit-Club---Personal-Training-tijdens-de-LockdownPersonal Fit Club helpt jou ook tijdens de lockdown!

Onze personal trainers staan gewoon voor je klaar en kunnen je ook met de nieuwe maatregelen helpen met trainen. Dit doen wij door de volgende mogelijkheden:

  1. Buiten sporten. Buiten mag nog gewoon gesport worden. Eigenlijk is dit dubbel gezond, want je krijgt lekker frisse lucht en werkt aan je lichaam.
  2. Sporten aan huis. Jouw vertrouwde personal trainer komt gewoon bij je thuis om samen met jou te trainen.
  3. Online via een videoverbinding. Vertrouw je persoonlijk contact toch niet helemaal? Geen probleem! Jouw personal trainer kan je door middel van een videoverbinding gewoon op afstand een persoonlijke trainingssessie geven.

Uiteraard denken al onze personal trainers in de eerste plaats om de veiligheid. Wij hanteren dus gewoon alle andere maatregelen die al van toepassing waren, zoals social distancing. Neem contact met ons op om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen tijdens de lockdown! Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 

Bekijk alle nieuwe maatregelen betreffende de lockdown op de website van de overheid.

 

Sporten is gezond en wij raden iedereen aan om zo goed mogelijk toch in beweging te blijven en het sporten niet (teveel) te laten versloffen. Wij helpen je graag verder, uiteraard optimaal veilig voor jou én jouw personal trainer.