Het nieuwe jaar is een week onderweg. Veel mensen zijn net bekomen van alle feestdagen en de vakantie en net weer begonnen met werk. Nu is ook de tijd om te reflecteren op de afgelopen weken, het afgelopen jaar, en vooral om vooruit te kijken. Wat wil jij anders doen? Heb jij goede voornemens? Bij Personal Fit Club willen we je graag helpen; start 2020 goed met een personal trainer.

 

Van ouds weten we dat januari de maand is dat veel mensen zich realiseren dat ze toch een paar kilootjes zijn aangekomen tijdens de kerstvakantie. Goede voornemens om die kilo’s kwijt te raken zorgen ervoor dat veel mensen zich enthousiast aanmelden bij een sportschool of fitnessclub. Een uitstekend idee natuurlijk! We merken echter ook dat een groot deel van deze mensen redelijk snel weer afhaken en niet lekker actief blijven sporten. Wellicht omdat de aangekomen kilo’s er weer af zijn, maar wellicht ook omdat de motivatie vrij snel wegebt.

 

Personal Fit Club - Start 2020 goed met een personal trainerPersonal Fit Club wil iedereen graag helpen met de goede voornemens en het realiseren van een gezonde levensstijl. Wij helpen je graag om fitter, sterker en gezonder te worden met een compleet pakket van diensten.

Zo kun je bij onze personal trainers terecht voor:

  • hulp met afvallen,
  • revalideren,
  • sporten met pijn, onder begeleiding van een fysiotherapeut,
  • voedingsadvies,
  • body check.

De personal trainers in onze 5 training studio’s staan voor jou klaar. Het jaar starten met sporten onder begeleiding van een personal trainer ten opzichte van sporten in een sportschool, is volgens ons een goede stap. Niet alleen helpt een personal trainer jou met jouw persoonlijke doelen, ook stemt hij/zij een trainingsschema af op deze doelen. De trainingen zijn daarnaast leuk en gevarieerd. Je zult merken dat je zin hebt om te trainen en geen last hebt van een motivatie dip. Dit komt ook omdat je met onze maatwerk trainingen snel resultaat boekt. Niets motiveert meer dan resultaat.

 

Open dag

Weet jij nog niet zeker of personal training iets voor jou is? Of wil je kennismaken met een personal trainer bij jou in de buurt? dan is onze Open dag, op zaterdag 18 januari, iets voor jou! Onze training studio’s in Voorburg, Leidschendam, Den Haag Centrum¬† en Zoetermeer zijn dan van 10:00 tot 15:00 geopend voor iedereen om vrijblijvend langs te komen, vragen te stellen en kennis te maken.

 

Dus start jouw jaar goed! Start 2020 goed met een personal trainer van Personal Fit Club.

 

Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.