Trainen voor de zomer. De zomer is eindelijk begonnen en we hebben heerlijke weer in Nederland. Over een aantal weken beginnen de zomervakanties en kunnen we allemaal weer lekker op het strand liggen. Wil jij nog de laatste puntjes op de “i” zetten om dat Beach body te kunnen tonen op het strand? Vandaag gaan we in hoe jij met trainen voor de zomer nog net dat laatste beetje resultaat kunt realiseren.

 

Trainen voor de zomer

We hebben het weleens eerder genoemd, maar over het algemeen heb je voor het krijgen van je gedroomde Beach body iets meer tijd nodig dan een paar weken. Dit is natuurlijk wel compleet afhankelijk van je persoonlijke doelen. Wil je bijvoorbeeld alleen afvallen of wat lichaamsvet kwijtraken, dan heb je over het algemeen minder tijd nodig dan iemand die veel spiermassa wil aanzetten. Bodybuilders, CrossFitters en andere fitness liefhebbers, zijn meestal jaren bezig met het transformeren van hun lichaam tot hun persoonlijke ideaalbeeld.

 

Dit kun je nu nog doen voor snel resultaat voor de zomervakantie

We noemden net al even dat de meeste mensen voor een goed resultaat, iets langer bezig zijn dan een paar weken. Dit wil echter niet zeggen dat je in de resterende weken tot de zomervakantie geen resultaat kunt boeken met trainen. Je kunt heel goed nog veel resultaat bereiken met het “finetunen” van je lichaam. Het opbouwen van spiermassa heeft vaak wat meer tijd nodig, maar de komende weken kun je perfect gebruiken om je lichaam droger en strakker te maken. Door je nu te richten op het verminderen van je lichaamsvet, zorg je er snel voor dat je er strakker uit ziet.

 

Personal Fit Club helpt je met trainen de komende weken

Onze personal trainers helpen jou graag om de laatste weken voor de zomer – en uiteraard daarna ook – nog net de puntjes op de “i” te zetten. Wil jij nog net wat kilootjes kwijt? Onze personal trainers helpen je met snel en effectief afvallen.

Wil je toch nog net wat gespierder worden of iets droger om je spieren beter te kunnen zien? Geen probleem. Met gerichte trainingen helpen onze trainers je om net dat beetje resultaat te boeken.

Met de juiste instelling en hulp van een expert, kun je in de komende weken nog veel bereiken. We zijn realistisch en je zult geen 20 kilo kunnen afvallen, of eruit zien als Arnold Schwarzenegger, maar dat neemt niet weg dat je zeker resultaat kunt behalen.

Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles en/of kennismakingsgesprek. Met 4 privé trainingsstudio’s in de regio van Den Haag, hebben we altijd plek voor je.