Met het aanhoudende lekkere weer, begint het bij veel mensen al te kriebelen voor de aankomende zomer. Dromen van lange strandwandelingen en zwemmen in de zee, wie kent het niet. Voor veel mensen begint het nadenken over hun lichaam voor deze zomer nu ook echt. Wil jij nog een paar kilootjes kwijt, of afgetraind op het strand kunnen lopen? Dan is het nu de tijd om actie te ondernemen.

Laten we eerlijk en realistisch zijn; een afgetraind lichaam creëer je over het algemeen niet in een paar maanden. Maar dat wil niet zeggen dat je vanaf nu tot de zomer niet voldoende tijd hebt om nog een grote verandering aan je lichaam teweeg te brengen. Hoe bereid jij je voor om deze zomer? Als je nog positieve veranderingen wilt realiseren, kan trainen met een personal trainer je enorm helpen om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

 

Personal Fit Club - Hoe bereid jij je voor op deze zomer

 

Wat kun je in 5 maanden bereiken?

Tot de aankomende zomervakantie hebben we nog ongeveer 5 maanden. Wat kun je in 5 maanden bereiken als je je er echt toe zet? Het antwoord is ‘heel veel’!

Afvallen

Hoeveel kun je verantwoord afvallen in een maand? Dit is uiteraard voor iedereen verschillend, maar gemiddeld genomen 2,5 – 5 kilo per maand heel goed haalbaar. Dat kan dus nogal schelen voor de zomer als je nu goed begint. Houd dan wel goed rekening dat het om meer draait dan alleen sporten. Afvallen begint nu eenmaal in de keuken.

Spiermassa kweken

Wil je juist spiermassa kweken in plaats van afvallen? Ook hier is het uiteraard geheel afhankelijk van je lichaam, je manier van trainen en je manier van eten. Om het toch een beetje inzichtelijk te maken moet je uitgaan van tussen de 0,25 en 1 kilo aan spiermassa per maand.

 

Trainen, eten en slapen; de basis van resultaat

Aankomen en afvallen beginnen beide in de keuken. Het is logisch dat afvallen lastig wordt wanneer je 3x per week friet eet. Helaas kun je daar niet tegen trainen. Maar ook slapen is super belangrijk om resultaat te boeken. Je lichaam herstelt tijdens je slaap. Zorg dus dat je wel echt die 8 uur per dag slaap pakt.

Bij Personal Fit Club helpen we je op weg om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Dit doen we met een maatwerk trainingsprogramma, wat precies aansluit bij jouw lichaam en jouw wensen. Zo weet je zeker dat je optimaal resultaat boekt en de kans op blessures verkleint.

Met de trainers van Personal Fit Club kun je in de komende 5 maanden dus nog volop resultaat boeken, zodat jij deze zomer lekker zelfverzekerd over het strand kunt lopen.

Wil je het ook ervaren? Neem dan contact met ons op of boek een gratis proefles.