Bij Personal Fit Club zien we toch nog regelmatig de vraag langskomen “Wat is personal training?”.

Vandaag willen we deze vraag zo simpel en goed mogelijk voor iedereen beantwoorden.

 

Wat is personal training?

Personal training (PT) is het bezig zijn met sport en fitness, onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Je bent dus 1 op 1 bezig met een trainer die jou een privé les geeft. Door middel van personal training is het voor jou, als klant, makkelijker en leuker om jouw persoonlijke fitness doelen te behalen. Deze doelen kunnen zijn:

  • afvallen,
  • revalideren,
  • sterker worden,
  • algemene gezondheid verbeteren,
  • levensstijl veranderen,
  • en meer.

 

Onze personal trainers krijgen vaak als positieve feedback dat onze klanten echt genieten van – en veel hebben aan – de persoonlijke aandacht. Alles draait werkelijk om jou als klant. Tijdens de training sessie gaat het om jou, en jou alleen. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij leuke en passende oefeningen kan doen tijdens jouw sessie, zodat je ook het meeste resultaat ervaart.

 

Overige voordelen

Naast bovengenoemde voordelen, biedt personal training nog een paar unieke voordelen voor jou als klant. Zeker in deze bijzondere tijden is dit niet verkeerd.

PT is veel meer hygiënisch dan sporten in een sportschool. Alle toestellen en hulpmiddelen worden immers voor gebruik schoongemaakt. Daarnaast zijn er altijd minder mensen aanwezig tijdens het sporten en heeft iedereen aandacht voor zichzelf. Ben je een beetje onzeker over sporten, dan is dit waarschijnlijk perfect voor je.

 

Wil jij personal training een keer kosteloos ervaren? Neem dan contact op met Personal Fit Club, of kom langs in 1 van onze 4 privé training studio’s.