De lockdown is voor veel mensen een maatregel, die de mogelijkheden om te sporten flink beperkt. Gelukkig zijn er alsnog zat opties om toch lekker te trainen en aan je fitness, gezondheid en kracht te werken. Met een beetje fantasie en de mogelijkheden van Personal Fit Club, kun je gewoon buiten trainen tijdens de lockdown. We leggen het even uit!

 

Personal Fit Club - jouw personal trainer in de regio Den Haag - Buiten trainen tijdens de lockdownBuiten trainen tijdens de lockdown

Volgens de nieuwe maatregelen is binnen sporten momenteel verboden. Even lekker naar de sportschool is er dus niet meer bij. Maar met een Personal Trainer is het allemaal gelukkig net even anders. We hebben de ruimte en de materialen om ook buiten een super leuke en gevarieerde training voor je op te stellen. We hebben buiten niet de mogelijkheden om gebruik te maken van zwarte trainingstoestellen, maar wel bieden we opties om elk aspect van je lichaam te trainen. We kunnen inzetten op kracht, cardio, revalidatie en meer. Precies zoals je van ons gewend bent! Je kunt werken met touwen, gewichten, diverse springmaterialen en meer. Een complete en goede workout is gegarandeerd!

Uiteraard zijn we wel een beetje afhankelijk van het weer en in barre omstandigheden schuiven we de training even vooruit.

 

Bij jou thuis of op locatie

Niet alleen kun je bij een van onze training studio’s komen trainen, maar we kunnen eventueel ook bij jou thuis langskomen als je dat liever hebt. We nemen alles gewoon mee, wat nodig is voor een optimale training. Daarnaast kunnen we ook op locatie trainen, denk bijvoorbeeld aan het strand of ergens in de stad of een park.

 

Veilig en gezond

Buiten sporten is niet alleen lekker in de frisse lucht, maar het is ook heel veilig in deze tijd van het coronavirus. Er is aangetoond dat de kans op eventuele overdracht in de buitenlucht vrijwel nul is en dat geeft toch een fijn gevoel als je aan het trainen bent. Daarnaast ben je alleen met jouw eigen personal trainer, en dus niet in een sportschool vol mensen. Onze personal trainer let uiteraard heel goed op alle bestaande maatregelen zoals social distancing en het aanraken en ontsmetten van materiaal. Op deze manier weet je zeker dat buiten trainen tijdens de lockdown veilig en verantwoord is.

 

Heb jij vragen over de mogelijkheid om tijdens de lockdownmaatregelen toch gewoon te kunnen sporten? Twijfel je of het wat voor jou is? We snappen natuurlijk dat het spannend is. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen, zodat je snel kunt ervaren hoe het is om buiten te trainen.

Wil je meer weten over veilig trainen tijdens de lockdown? Lees dan hier al onze maatregelen.