Woon jij in de regio Den Haag en wil je fitter worden? Wil je afvallen of gespierder worden? Heb je hulp nodig met revalideren? Personal Fit Club is dé personal trainer van Den Haag en omstreken. Met 4 privé training studio’s zijn we altijd dichtbij en helpen we jou om je persoonlijke fitnessdoelen te realiseren. Wil jij dit ook ervaren? Kom dan langs voor een gratis proefles.

Wanneer je nog niet bekend bent met personal training, snappen we dat je dit graag eerst een keer wilt ervaren, voordat je besluit om hiermee verder te gaan. Je hebt waarschijnlijk allerlei vragen; is dit iets voor jou? Wat zijn de voordelen? Is het leuk?

Met de gratis proefles van Personal Fit Club maak je kennis met de personal trainers van een van onze vier trainingsstudio’s en ga je aan de slag met een volwaardige training, zoals we die ook aan onze klanten geven. Zo krijg je antwoord op al je vragen en kun je dus een goede beslissing maken.

 

De voordelen van een gratis proefles voor personal training

Dit zijn de voordelen van onze proefles:

  • Alles is geheel vrijblijvend. Denk je na de proefles dat het niets voor jou is, dan is dat helemaal geen probleem.
  • Je maakt kennis met personal training en alle voordelen die dit biedt ten opzichte van de reguliere sportschool.
  • Je maakt kennis met onze personal trainers. Dit is niet alleen gezellig, ook kunnen zij je helpen met al je vragen.
  • Een gratis proefles is niet een slap aftreksel van een normale training. We gaan gelijk goed aan de slag en zo merk je dus ook direct hoe leuk en effectief onze trainingen zijn.
  • Onze privé studio’s zijn een heel andere ervaring dan een normale sportschool. Je ziet direct hoe privé het daadwerkelijk is.

 

Ervaar de gratis proefles zelf en start vandaag nog met sporten

Waarom wachten? Het is een goede tijd om aan je gezondheid te werken. De herfst is begonnen en dit gaat meestal gepaard met de nodige testen van je immuunsysteem. Sporten is een bewezen booster van je weerstand en dus helpt het om je gezond én fit te houden.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt je ook direct aanmelden voor de gratis proefles in de studio van je keuze.