Personal Fit Club verzorgt vanaf 1 februari ook personal training in Leidschendam

Bent u op zoek naar een goede personal trainer in de omgeving van Leidschendam? Wilt u fit worden, afvallen of revalideren? Dan hoeft u niet ver meer te zoeken, want vanaf 1 februari 2019 is er een Personal Fit Club training studio in Leidschendam.

 

Vijfde personal training studio in omgeving Den Haag

Het is alweer de vijfde training studio van Personal Fit Club in de regio Den Haag. Onder leiding van Robert Hordijk zullen onze experts zich voor u inzetten, om uw persoonlijke doelen te bereiken.

De training studio is prachtig gelegen aan het water en is voorzien van super moderne apparatuur. De personal trainers zijn allemaal gecertificeerd en ervaren en kunnen u helpen met:

  • Fit worden,
  • Spieropbouw,
  • Afvallen,
  • Revalideren
  • Voedingsadvies
  • Personal coaching.

 

Personal Fit Club - Studio Leidschendam - Personal Training Leidschendam - ParkeerbordGratis proefsessie

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een gratis kennismaking! De Personal Fit Club Leidschendam is geopend van maandag t/m zaterdag van 6.00 uur tot 22.00 uur. Bekijk hier de pagina van de training studio in Leidschendam.

 

 

Lees hieronder het persbericht

 

Leidschendam, 4 februari

Personal Fit Club - Studio Leidschendam - Personal Training Leidschendam - Opening met wethouderPERSONAL FIT CLUB OPENT NIEUWSTE TRAINING STUDIO IN LEIDSCHENDAM!
Op 1 februari 2019 heeft Personal Fit Club de deuren van de 5e personal training studio geopend aan de Leidsekade te Leidschendam. De feestelijke openingshandeling werd verricht door wethouder mw. Astrid van Eekelen.

De studio aanwinst voor de gemeente, want samen met de reeds bestaande locatie in Voorburg is Personal Fit Club is de eerste club in Leidschendam-Voorburg exclusief voor personal training. In de privé-studio’s train je één op één je met je eigen gespecialiseerde begeleider. Elke training is aangepast aan individueel niveau, wensen en mogelijkheden. Een standaard aanpak bestaat niet, ieder mens en dus ieder programma is uniek. De training vindt plaats waar en wanneer je wil, zowel in de studio, buitenlucht of thuis. En dat is uniek in Leidschendam-Voorburg!

Blijvend resultaat
Robert Hordijk, eigenaar van de Personal Fit Club vestiging Leidschendam: “Personal training is sterk groeiende in Nederland en dat is niet voor niets. Het is gebleken dat het de meest effectieve manier van trainen is. Wij staan garant voor blijvend resultaat. Wij bieden je een gevarieerd programma waarbij wij jou continue stimuleren het beste uit je zelf te halen, op alle niveaus. Of je nu een beginner bent of topsporter.”