Met Personal training werk je aan jouw eigen doelstellingen. Dit kan vanalles zijn wat je wilt, zoals afvallen, sterker worden of revalideren. Wij personal trainers helpen jou erbij om je doelen zo goed en zo snel mogelijk te realiseren. Zo doe je het samen.

Uiteraard is het zo dat wanneer je alles optimaliseert, het resultaat het beste is. Maar het is niet erg als je voeding niet direct op orde is. Het is ook niet erg als je een keer een mindere training of dag hebt. Je gaat dit traject samen met jouw personal trainer aan, optimaliseert waar je kunt en daar moet je hard voor werken.

Personal Fit Club - Personal training - je doet het samen

 

Tips voor betere resultaten

Een aantal goede tips om een boost te geven aan je nieuwe, gezonde levensstijl zijn:

  • Doe eens een stapje buiten je comfort zone om zo meer resultaat te krijgen bij onder andere je training.
  • Let wat beter op je voeding. Wees strenger voor jezelf en neem meer gezonde voeding en kijk eens naar goede supplementen.
  • Minder je alcohol consumptie. Alcohol is heerlijk en een glaasje op zijn tijd is prima, maar realiseer je ook dat alcohol niet helpt als je wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen.

Dit zijn allemaal acties die je zelf moet doen, maar waarbij wij je begeleiden. Wij kunnen jou verder helpen om een gevarieerde training te bedenken en zorgen voor de fun factor in je training. Daarnaast helpt een personal trainer met het bijhouden van je voortgang en het geven van motivatie om niet stoppen.

Personal training is dus de manier om resultaten te behalen op een verantwoorde manier omdat je samenwerkt met gecertificeerde trainers die jarenlange ervaring hebben. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat jouw resultaten blijvend zijn en niet direct vervagen op het moment dat je even niets doet. Blijvend resultaat zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk profijt hebt van je inspanningen.

 

Te goed om waar te zijn

Het kost uiteraard wel daadwerkelijk inspanning en moeite van jouw kant om je doelen te verwezenlijken. Wanneer je reclames ziet met bijna magische resultaten in hele korte tijd, dan is het goed om je af te vragen of dat realistisch is. Bedenk je altijd dat wanneer het super snel en eenvoudig is om af te vallen, of gespierder te worden, dan zou iedereen het wel even doen 😉

We zullen in een volgende post hier verder op in gaan. , !

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.